S MILICOM ČEKA BEBU, A NJU JE OSTAVIO U SUZAMA : Ova učesnica “Elite” zbog Terze potpuno VAN SEBE (FOTO)

14369

Otkako se pronela vest da će rijaliti par dobiti dete, Bora je već počeo da koristi sve moguće privelegije.

Budući otac Borislav Terzić Terza na veoma bedan način izdao je Danku Grujić, koja ga je smatrala velikim prijateljem, kada je odabrao Anitu Stanijlović i Anđela Rankovića da žive sa njim i Milicom Veličković u Kući odabranih. Naime, Grujićeva je počela da plače jer se razočarala u Terzu koji joj je, inače, najbolji drug.

– Moj najbolji drug izabrao Anitu i Anđela koji su mene vređali i njega, a mene ništa – jecala je Danka.

– Ma, ovde nema prijatelja – pokušao je da smiri Ivan Marinković.

– Zamisli tebe neko vređa i ponižva, a mene koja sam sve vreme uz njega ništa. Ja ne mogu da verujem, neću sedeti sa njim nikada – govorila je Danka i dalje u neverici.

– Treba tako, neka pokažu svoje pravo lice – umešala se i Bojana.

Inače, Milica i Terza ponovo su u žiži interesovanja zbog Miličine trudnoće koja je potvrđena nakon što je test koji je uradila pokazao dve crtice. Iako je ova informacija izazvala trenutni šok kod budućih roditelja, koji su u prvi mah delovali neveselo i nespremno za ovakvu vrstu odgovornosti, ipak su na kraju prihvatili realnost i uživeli se u novu ulogu.


Veliki šef ih je ubrzo obradovao novčanim poklonom u iznosu od 20.000 dinara, ako Milici ne bi ništa zafalilo u prvim danima trudnoće.

Međutim, Terzina porodica napolju nije nimalo srećna zbog prinove koja im stiže na ovakav način, ali za sada to nema nikakvog uticaja na rijaliti par koji je doneo odluku da zadrži dete.

republika.rs