Ovo je dečko Cece Ražnatović: Otkriveni svi detalji velike ljubavi

1728

Bivši dečko Cece Ražnatović ludo je bio zaljubljen

Ceca Ražnatović neprestano je pod budnim okom javnosti, a njen privatan život mnoge intrigira. I dok se o ljubavi sa Željkom Ražnatovićem gotovo sve zna, malo je poznato da je najveća balkanska zvezda pre Arkana ljubila ovog slavnog sportistu.

Bivši dečko Cece Ražnatović bio je slavni sportista

Naime, bivši dečko Cece Ražnatović bio je Vladan Lukić, nekadašnji igrač Crvene Zvezde. Ceca i Vladan uplovili su u vezu 1989. godine kada je imala 16, dok on 18 godina. U to vreme pričalo se da njih dvoje planiraju i veridbu, međutim Vladan je nakon godinu dana otišao na odsluženje vojnog roka, te su odlučili da vezu okončaju, a mediji su brujali da je Ceca upravo njemu posvetila svoj veliki hit „Pustite me da ga vidim“.

Pre nekoliko godine u jednom beogradskom restoranu bivši reprezentativac jugoslavije upriličio je veselje povodom udaje svoje ćerke Sare koja je izrazila želju da joj na venčanju peva upravo Ceca, a Vladan se pobrinuo da joj tu želju i ostvari. Tom prilikom pevačica se osvrnula i na njihovu emotivnu priču:

– Ja sam došla ovde preko veze od jedno 30 godina, kada smo se Vlada i ja upoznali, on je znao na vreme s kim treba sa se zabavlja, sa pevačicom. Šalu na stranu, Sara je želela da ja pevam danas. Vidim da ste divno raspoloženi – rekla je Ceca tada šaljivo dok je fudbaler u jednom inervjuu iz 2009. godine ovako govorio o njihovom odnosu:


– To je bila ljubav iz tinejdžerskih dana. Bili smo mladi i baš smo se lepo družili. Razvili smo drugarski odnos koji je trajao dve, tri godine. Stvarno se ne sećam kako se to završilo i ko je koga ostavio, mislim da to nije ni bitno. Putevi su nam se razdvojili i svako je krenuo na svoju stranu. Mislim da je to i bilo normalno jer u životu nismo imali ništa zajedničko – istakao je bivši dečko Cece Ražnatović.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: B.V./INSTAGRAM