Maja jeca na SAV GLAS – Stanislavu priredila HISTERIČNU scenu kao Janjušu i Caru, cika i dreka ODZVANJAJU “Elitom”

166

Veza aktuelnih takmičara najpopularnijeg rijalitija je po svemu sudeći na klimavim nogama!

Učesnici “Elite” Maja Marinković i Stanislav Krofak ušli su u žestok sukob zbog Krofakove hladnoće i nezainteresovanosti prema Marinkovićevoj,

Ona je zaplakala i jecala na sav glas zbog toga što smatra da je Krofak samo gleda kao objekat, te ga nazvala lošim čovekom.

– Ajde reci mi boli me ku*ac za tebe, pikirao sam te. Tebe boli uvo za mene, neće ti to proći. Ja nisam tvoja igračka, bila sam dobra prema tebi. Što si mi tražio da imamo oralni se*s, kako možeš ovako da se ponašaš prema meni, odvratan si – rekla je Maja

– Šta je tebi, ja tebe nikada nisam uvredio, što sad spominješ oralni se*s. Videćemo kako ćeš da se ponašaš ubuduće, meni ne trebaju ovakve svađe – odgovorio je Krofak.

– Nije u redu to što radiš, ja sam prema tebi uvek bila super. Ponašaš se prema meni hladnije, loš si čovek. Kako te nije sramota bre, ispao si jako loš prema meni, konstantno se foliraš – jecala je Marinkovićeva.

– Reci mi sve iskreno šta ti smeta, nemoj sad da plačeš – rekao je Stanislav.


– Ja ćutim i trpim danima, a ti me stalno ponižavaš kao i ovi tvoji. Pričaš kako ne želiš da imamo se*s a tražiš mi oralni. Kakvo je tvoje ponašanje prema tebi, već danima si hladan prema meni. Nisi dobar čovek – nastavila je ona.

– Ja sam tri dana bio u depresiji i ti meni još praviš dramu kako ti nisi srećna i samo mi praviš pritisak – dodao je Stanislav.

– Ti misliš da je meni lako, ako ne možeš da me prihvatiš takvu kakva jesam onda produži dalje. Ti mene gledaš samo kao objekat, odvratan si čovek – rekla je Maja.

– To uopšte nije tako, ja tebe gledam na najlepši mogući način sad samo preteruješ. Ajde lezi na mene, nemoj tako da plačeš – rekao je Stanislav.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

srbija danas