Jovana Joksimović u nikad vrelijem izdanju: Pogledajte te noge, a tek bujni dekolte…

273

Stil Jovane Joksimović mnogim damama može poslužiti kao primer

Pored inteligencije, obrazovanja i poziva kojim se godinama bavi, ono što svakako zapada za oko i nepresušna je tema medija i korisnika društvenih mreža, jesu izgled i besprekoran stil Jovane Joksimović o kojima lepa voditeljka veoma vodi računa.

Stil Jovane Joksimović uvek je besprekoran i biran sa posebnom pažnjom
Jovana pleni prirodnom lepotom kojom nikoga ne ostavlja ravnodušnim i koja je svakako jedan od njenih najvećih aduta, a za odličan izgled i vitku liniju kojom se može pohvaliti zaslužna je zdrava ishrana kaoi treninzi koji su deo njene rutine.

Budući da voditeljski poziv podrazumeva tim vrhunskih stručnjaka koji brinu da u svakom momentu bude stilizona i doterana, ne čudi što na malim ekranima ona izgleda savršeno, međutim i u svakodnevnom životu voditeljke nije mnogo drugačija situacija, retko je možemo videti u opuštenom izdanju i reklo bi se da je uvek skockana od glave do pete.

Da ništa nije prepušteno slučaju kada su izgled i stil Jovane Joksimović u pitanju, uverili smo se i na proslavi njenog 43. rođendana koju je za svoje najmilije priredila u jednom prestoničkom restoranu, a nakon ovog Jovaninog modnog izdanja, mnogi su ostali bez daha složni u mišljenju da izgleda dosta mlađe.

Za ovu priliku, naime, ona se opredelila za vatreno crvenu, mini haljinu koja je pored vitkih nogu u prvi plan istakla i savršen dekolte, a iako je ovaj stajling doprineo na atraktivnosti, sve je izgledalo sa merom, ukusom i stilom.


Budući da je proslava organizovana bez medijske pompe, kako je Jovana na svoj divan dan izgledala saznali smo putem njenog Instagram profila gde je fotku i objavila, a ispod koje ne prestaju da se nižu pohvalni komentari.

Inače, na temu fizičkog izgleda, Jovana je nedavno govorila tokom gostovanja u emisiji kod Goce Tržan:

– Nikad nisam bila zadovoljna sobom. Ja nikad nisam stala ispred ogledala i rekla sebi „Jao, kako dobro izgledaš!“. Znaš koliko puta mi se desilo da vidim svoju fotografiju iz mladosti i kažem „Bože, kako si dobro izgledala“, a da toga tada uopšte nisam bila svesna – rekla je voditeljka tada i nastavila:

– Sigurna da ću i za danas, za jedno 10 godina reći „Pa pogledaj kako sam dobro izgleda kada sam imala 43 godine – glasila je Jovanina interesantna izjava.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: BOJAN VUKOVIĆ/ATA IMAGES/INSTAGRAM