Snežana Đurišić DOBILA BATINE: Pevačica se oglasila nakon PRVOMAJSKOG traumatičnog iskustva

13598

Legendarna pevačica nije znala šta je u trenutku snašlo.

Snežana Đurišić je mnogo puta 1. maj provela radno, pa joj oni iz detinjstva kada nije imala takve obaveze mame osmeh na licu.

Znala je da je taj dan rezervisan za igru i veselje, ali je jednom od majke dobila i batine.

– Sećam se kada sam bila mala za 1.maj sestra i ja smo dobijale novu garderobu i lepe haljine. Onda nas mama lepo obuče i mi idemo sa drugaricama ali morale smo paziti da se ne isprljamo – prisetila se Snežana.

– Sećam se jednog Prvog maja da sam dobila od mame po guzi i to sam zapamtila pošto sam se u svoj toj novoj garderobi isprljala – ispričala je pevačica za Grand.

Ona ne odstupa od toga da mlađe generacije pevača savetuje da se drže onoga što im najbolje ide, kao što je ona istrajala isključivo u narodnoj muzici.


– Imam svoje mišljenje na tu temu koga se držim, jer sam pre svega pevač. Mi smo generacija koja je počela i stvorila karijeru, imena i prezimena u onim vremenima kada se pevalo ono po čemu smo mi poznati. Znači, uklapati se u nove trendove, ja to zovem izlete, možeš onoliko koliko ti dozvoli to neko vreme ili moda, a da ne ugroziš suštinu, odnosno ono što si i po čemu si poznat. Definitivno sam sigurna da danas postojim u ovom vremenu i ovim godinama da branim ono što sam radila celog svog života i da čuvam to, a to je narodna muzika – zaključila je pevačica.

Izvor: Grand