MILJANA PROTESTUJE NA KAPIJI: Pokušava da UCENI produkciju, želi da hitno NAPUSTI rijaliti!

93

Miljana Kulić poslednjih dana u rijalitiju provodi jako burno, a vreme joj je uglavnom ispunjeno žestokim svađama sa mnogobrojnim cimerima. Juče je nakon emisije sa voditeljom Darkom Tanasijevićem ponovo ušla u sukob sa bivšim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom.

Njih dvoje su ponovo otkopali ratne sekire, a ona mu je najavila novu rundu terorisanja, samo ovog puta neće dirati njegovu bivši devojku Teodoru Delić, koja je danas odlučila da stavi tačku na njihov odnos i prekine turbulentnu vezu, koja traje od samog početka rijalitija “Elita”.

Miljana je tokom celog dana pokušavala da dođe do produkcije, jer je želela da napusti rijalitiji, ali njene želje nisu bile uslišene. Kulićeva je odlučila zbog toga da protestuje na kapiji, pa je postavila stolicu i sela, kako bi dočekala da neko dođe po nju i izvede je sa imanja.

– Ja nisam Ša, ne mogu da preskočim, ja imam trombozu. Rezultati su mi loši. Željkov otsc pljuje Željka, skraćeni ga psuje, a ovaj ga grli. Danima spuštam loptu, pa dokle više? – komentarisala je Miljana sama sa sobom.

Podsećanja radi, Kulićeva je nakon žurke brutalno zaratila sa Ivanom Marinkovićem i svašta mu rekla.

– Psuješ mi mamu, psuješ mi sve što imam i nemam. Tu se podrazumeva i dete. Lično ću se potruditi da ne spavaš cele noći. Od tebe nema većeg bolesnika. Spržen ti je mozak od alkohola, ubijene emocije od dr.ge. Nemaš osećaj ni za jedno, ni za drugo dete, ni za tu spodobu pored tebe. Nesrećan si u dubini duše, zloban. Zato ste zajedno ti i ova – rekla je Miljana.


republika.rs