Coka Lakić hitno REAGOVALA nakon muvanja njenog muža i Lejdi Di, ono što je rekla će vas ŠOKIRATI: Videćemo ko će na kraju

565

U toku prethodne večeri na žurci koja je održana, Nikola Lakić i Lejdi Di su bili previše prisni, te su sve vreme igrali i družili se.

Svima je uši zaparao trenutak kada je išla pesma ‘Don Perignon’ te je Lejdi zapevala Lakiću ‘Ona te kući čeka, pa čeka, nek pričeka’ aludirajući na njegovu ženu. Iz tog razloga za naš portal se oglasila Coka Lakić, pa je nikad besnije odreagovala na celokupnu situaciju navodivši

U toku sinoćnje večeri na žurci su igrali Nikola i Lejdi. Ona je njemu pevala ‘Ona te kući čeka, pa čeka nek pričeka’. Ukućani su se zgrozili zbog toga, te su počele razne priče kako ga Lejdi tim stihom muva. Zanima nas da li misliš da tu postoji neka skrivena poruka i kako komentarišeš njihov odnos. Da li su po tebi previše bliski?

Videćemo ko da se čeka na kraju i ko će da pričeka. Ja nikoga ne držim na povocu niti mene može iko da drži ,zrele smo osobe,svako odgovara za svoje postupke -rekla je Coka.

pink.rs