SKANDALOZNO! Miljana Kulić POBEGLA iz Amidžija, voditelj u ŠOKU, ona napustila studio BESNO!

310

Miljana Kulić ponovo pokazala nedolično ponašanje!

Večerašnja emisija “Amidži šou” voditelja Ognjena Amidžića iznenadila je gledaoce kada je rijaliti učesnica iz “Elite”, Miljana Kulić, naglo i hitno napustila studio. Ova neočekivana situacija privukla je veliku pažnju publike, a voditelj je potvrdio da se nešto neočekivano dogodilo.

Miljana Kulić, poznata po svojoj kontroverznoj reputaciji u rijaliti programima, izazvala je šok kada je napustila studio emisije. Ognjen Amidžić je saopštio:

– Miljana je nešto napustila emisiju, videćemo šta će se desiti – ostavljajući gledaoce u neizvesnosti.

Ovaj neočekivani potez Miljane Kulić nije prošao neprimećeno, budući da je ona veoma aktivna u javnosti, kako zbog svojih rijaliti nastupa, tako i zbog kontroverzi koje prate njen život. Ovaj događaj sigurno će izazvati različite reakcije kod publike, a ostaje da se vidi šta je tačno navelo Miljanu na ovakav postupak.

Nakon što je Miljana Kulić napustila studio “Amidži šou”-a, društvene mreže su preplavile brojne reakcije i spekulacije o razlozima njenog naglog odlaska. Mnogi su izrazili svoje mišljenje o ovoj situaciji, ističući kako je ovo još jedan u nizu kontroverznih poteza poznate učesnice rijaliti programa.

Miljanin odlazak izazvao je burnu reakciju publike, koja je podeljena oko toga šta bi moglo biti uzrok ovakvog ponašanja. Njeni fanovi su izrazili zabrinutost, dok su kritičari bili brzi da spekulišu o mogućim razlozima za ovaj potez.


Očekivanja publike su bila pomešana, dok su neki izrazili nadu da će se Miljana vratiti i obrazložiti svoj postupak, drugi su spekulisali da bi ovo mogao biti deo nekog plana. Ostaje da saznamo šta se tačno desilo i da li će Miljana Kulić ponovo stupiti na scenu “Amidži šou”-a.

republika.rs