ANELI AHMIĆ PRIZNALA VELIKU TAJNU ELITE: “Rodila bih Janjušu dete”

128

Aneli Ahmić šokirala priznanjem da će Marku Janjuševiću Janjušu roditi dete.

Voditelj ,,Amidži šou” Ognjen Amidžić večeras je ugostio takmičare najgledanijeg rijalitija ,,Elite 7″ – Maju Marinković, Stanislava Krofaka Panteru, Anitu Stanojlović, Anđela Ranković, Miljanu Kulić, Uroš Stanića i starletu Aneli Ahmić, koji su progovorili o svim važnim temama sa imanja u Šimanovcima.

U toku je bio segment emisija kada gosti odgovaraju na pitanja koja su korisnici društvene mreže Instagram postavila. Došlo je na vreme da Aneli Ahmić odgovori na pitanja, te je ona potvrdila da bi Marku Janjuševiću Janjušu, njenom sad već bivšem dečku, rodila dete, iako su nedavno raskinuli.

– Da li bi rodila Janjušu dete? – glasilo je pitanje sa Instagrama.

– Da – potvrdila je Aneli.

– Iako ste raskinuli? – upitao je voditelj Ognjen.

– Da, naravno – potvrdila je Aneli.

– Kako ti nije smetalo to što je Maja mogla da uzme Janjuša, sve do trenutka dok nije ušao Stanislav? – glasilo je pitanje sa Instagrama.


– I dalje mislim da je htela da ga uzme, da bi mogla… Malo sam se pobrkala… Mislim da su imali više malo vremena, da se on nije preokrenuo, oni bi završili zajedno. Mislim da je i ona, ali i on hteli. Ja sam posle bila na tajnom zadatku, nestala sam, ali još se držim tog stava! – rekla je Aneli Ahmić.

– Ja moram da kažem da to nije tačno! Mi smo imali odnos kakav smo imali, ali mi nemamo dodirne tačke u ljubavnom smislu, to je suluda stvar, da smo nešto hteli, to bismo imali i u spoljnom svetu, tako da to nema veze sa vezom – ubacila se Marinkovićeva.

republika.rs