Viki Miljković kosu ofarbala u potpuno plavo, pa se pokajala: Svi joj kažu da liči na Karleušu (foto)

244

Kosa Viki Miljković preko noći postala potpuno plava

Viki Miljković nikada nije mnogo eksperimentisala kada je njen izgled u pitanju. Godinama se isto šminka, oblači, ima istu frizuru… No, čini se da je u jednom trenutku pomislila da se plavuše zaista više zabavljaju, pa je kosa Viki Miljković na iznenađenje svih potpuno posvetljena.

Višegodišnja članica žirija muzičkog takmičenja Zvezde Granda mislila je da neće moći da iznese svetliju kosu jer je bleđe puti, međutim odvažila se da izađe iz zone komfora.

Fotografija na kojoj je Viki Miljković kao plavuša pojavila se na Instagramu, a to njeno izdanje datira iz nekog prošlog vremena, ali se moramo složiti da joj odlično stoji, iako to nije bilo za očekivati.

Kada se na društvenim mrežama pojavila fotografija Viki Miljković kao plavuše mnogi su je veoma pozitivno komentarisali uz reči da joj plava boja i frizura sa šiškama odlično pristaju i da bi ponovo trebalo da posvetli kosu.

Kosa Viki Miljković doživela transformaciju
Neki su joj čak napisali da sa tako plavom kosom podseća na Jelenu Karleušu.

Iako je na račun ove frizure dobila brojne pozitivne kritike, pevačica je izričita da više nikad neće da bude plavuša, jer je i tada, kada se ofarbala, taško navikla na novu boju kose.


– Teško se navikavam da sam plavuša, počela sam da pravim gluposti čim sam se ofarbala u plavo, uklapam se u viceve o plavušama. Činjenica je da plavuše mnogo više skreću pažnju. To barem vidim ja sad, ko god me vidi u šoku je, kao, nagli pogledi i onda kažu: Super, vau – priznala je svojevremeno Viki Miljković.

Pevačica će inače u decembru napuniti 50 godina, ali svi su saglasni da izgleda znatno mlađe.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM