Ceca joj održala lekciju: Jesu najrođenije, ali ovo ne može da se prećuti

155

Okršaj Cece i Viki dogodio se tokom snimanja emisije

Takmičenje “Zvezde Granda” donelo je razne, neočekivane stvari i neretko dođe do okršaja između članova žirija. Međutim, niko ne bi mogao ni da pomisli da će zbog nekog komentara Ceca Ražnatović zameriti svojoj kumi Viki Miljković.

Okršaj Cece i Viki desio se zbog sukoba misljenja
Nakon što su obojica kandidata osvojili maksimalan broj glasova usledilo je akapela natpevavanje u kome je još jednom bio izjednačen rezultat, a pre Sašine odluke žiri je dao svoje mišljenje. Viki je, naime, komentarisala Cecinog kandidata u takmičenju, a pevačici se ono što je rekla njena kuma nije dopalo.

“Enise, ti standardno to dobro izvodiš sve je utegnuto, upeglano, možda bih volela da izađeš iz tog okvira i nešto novo da nam pokažeš jer znam da to možeš”, počela je Viki što je vidno iznerviralo Cecu, te se nadovezala na njen komentar:

“Hoće kumo, sledeći put će operu da peva. Ajde molim te nemoj ti”, odbrusila joj je Ražnatovićka, dok se Viki branila kako zna da on može da peva i urbane narodnjake što bi volela da čuje, dok je Stefana pohvalila za energiju, a zamerila mu komplikovan repertoar sa čim se nije složila njegova mentorka Ana Bekuta.


Aleksandra Milić Mili je istakao da obojica imaju neverovatnu harizmu, što je njega kupilo, dok je kod Snežane presudila nijansa da podrži Stefana.

“Dobro su oni pevali, možda me je malkice iznenadio Enis. Jedan krug u kome nisam ništa senzacionalno novo čula, ali bilo je lepo za glasove”, dodala je Marija Šerifović.

Međutim, okršaj Cece i Viki nije bio jedini tokom emisije. Ceca se veoma burno posvađala i sa Draganom Stojkovićem Bosancem.

“Mislim da ga je Bosanac večeras oštetio, ogrešio si se jer imaš tu neku žicu koja je kvarna. Pazi, Boga ti, samo je tebe žuljalo, ne znaš ni ti šta te je žuljalo. Deda!”, odbrusila mu je Svetlana, a kolega joj nije ostao dužan:

“Ja te znam kad si počinjala, bio sam klinac, a ti još uvek dete.

“Zato ja još uvek trajem a ti si penzioner. Stidi se svojih odluka, sram te bilo”, žustra je bila Ceca.

“Ćuti, sram tebe bilo”, odgovorio je Stojković

Na kraju je Saša Popović objasnio kako su ušli u tešku fazu takmičenja kada su svi dobri i gde nijanse odlučuju.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, youtube printscreen, Rajko Ristić