Zdravlje Lepe Brene ozbiljno ugroženo: Porodica i prijatelji očajni… lijek ne postoji

7029

Zdravstveno stanje Lepe Brene navelo ju je da životne navike promijeni iz korijena.

Opšte je poznato da je zdravstveno stanje Lepe Brene, tačnije trombofilija sa kojom se suočila, navela slavnu pjevačicu da životne navike promjeni iz korena jer je nekoliko puta završila u bolnici zbog tog problema, međutim malo ko je upoznat sa činjenicom da je ona ozbiljnih poteškoća imala prije više od decenije.

Zdravstveno stanje Lepe Brene nimalo nije naivno

Tada je folk divi, naime, otkrivena cista na jajniku zbog čega je hitno operisana, ali mukama tu nije bio kraj.

– Godine 2010. imala sam ozbiljnu operaciju ciste na jajniku.

Doktor Saša Ljubić rekao mi je da uradim taj zloglasni BRCA test, gdje se pokazalo da imam mutiran gen i velike šanse da dobijem rak dojke.

Tumor marker mi je bio veoma povećan i hitno sam operisana – otkrila je tada Lepa Brena i dodala:

– Jedno dva dana nisam mogla da ponovim svoj broj telefona, toliko sam bila u šoku.

Plašila sam se da neću izvesti djecu na put, da svašta može da se desi…


dUžasne slike su mi prolazile kroz glavu. Ipak, bolje je prihvatiti neke teške činjenice na vrijeme i znati kako se boriti s njima, ne bježati od problema – govorila je slavna pjevačica koja je u to vrijeme spremala dva velika solistička koncerta.

O svom problemu je ćutala kako ne bi uznemirila svoje saradnike, a da nesreća ne dolazi sama svjedoči novi problem sa kojim se suočila.

Kako je pisao portal Svet, Brena se godinama bori i sa reumatodinim artritisom, hroničnim oboljenjem koje prije svega zahvata zglobove, ali nerjetko i unutrašnje organe, nervni sistem i kožu.

svet.rs