MAJA MARINKOVIĆ NAPRAVILA KARAMBOL: Stanislav konačno video njeno PRAVO LICE, totalno rasulo u Eliti!

213

Razvezala jezik, pa svima sasula sve u lice!

Milan Milošević u emisiji “Pretres nedelje” dao je reč Maji Marinković kako bi prokomentarisala što je Stanislav Krofak nije zaštitio i Lepom Mići dao manji budžet nakon uvreda koje joj je izgovorio.

– Majo, izgorela si nakon podele budžeta. Ispitivala si ga, sve sam čuo. Zamerila si mu prvi put neke stvari danas. Iznervirao te je danas – rekao je Milan Milošević.

– Stanislav i ja imamo drugačije mišljenje o ljudima. On nema rijaiti razmišljanje, on je prema meni dobar. Ljude kojima je dao velike budžete, ja im ne bih dao u životu. Ja znam kakvo mišljenje ima Lepi Mića o meni. Meni tata da je ovde, ne bi mogao da utiče na mene. Mića mene ne može očima da gleda. Mića mene mrzi i očima ne može da me gleda. On mene hoće da dregradira – govorila je Maja.

– Prvi put si rekla da treba da imaš njegovu zaštitu. Kome zameraš Mići ili njemu što nije rekao? – dodao je Milan.


– To jeste bezveze, on je rekao da Mića nije to tako rekao. Ja nisam budala. Pre nego što smo uši u vezu Mića je rekao da mi nikog ne interesujemo i da narod hoće Mionu. Neka Stanislav kaže šta je to. Mogla sam i ja Ša onda da dam veliki budžet. Janjuš se šlihta Stanislavu, svaku vezu mi je hejtovao. On samo čeka da opljuje, tu je Aneli u pravu kad kaže da je on prošle godine komentarisao moje veze. On je komentarisao kad god su ga podigli. Ja njega štedim jer je Stanislav rekao. Ovo je monstrum, sve najgore mislim o njemu – poručila je Maja.

– Budalo, ja tebe štedim. Ja Stanislavu mislim dobro, Maja mene ne zanima u životu – odbrusio je Janjuš.

republika.rs