PINK IZDAO ZVANIČNO OBAVEŠTENJE: Milan Milošević u Elitu unosi informaciju posle koje ništa NEĆE BITI ISTO!

132

Publika dala svoj sud!

Učesnici “Elite” su u subotu i danas dobili priliku da komentarišu svoje cimere i dodele im neku od etiketa, pa su tako birali najpožrtvovanije, ali i najsitničavije takmičara među njima. Oni su morali da biraju po tri cimera, a oba glasanja su bila jako tenzičlna i puna različitih sukoba.

Gledaoci su takođe imali šansu da glasaju, a rezultati ankete, kako Pink prenosi, bili su sledeći:

Na anketi za najpožrtvovanije na prvom mestu našao se Anđelo Ranković, na drugom Anita Stanojlović, a na trećem Miona Jovanović. Dok je na listi najsitničavijin učesnika “Elite” prvo mesto zauzeo Ivan Marinković, drugo Bojana Pavlović, a treće Milena Kačavenda.

Očigledno je da su sukobi sa Anitom Stanojlović i Anđelom Rankovićem doveli ova tri takmičara na negativnoj listi do ovih pozicija, jer izgleda da su njihovi fanovi radili punom parom, kako bi ih kaznili što su se sukobljavali sa njihovim favoritima.

Njima će večeras rezultate saopštiti voditelj Milan Milošević, a ostaje da ispratimo reakcije tokom noći.


Ove anketr uvek naprave veliku pometnju u Beloj kući, jer takmičari smatraju da se favoriti uvek nalaze na pozitivnoj, a omraženi na negativnoj listi. Tenzija je sve veća što se više bliži kraj takmičenja, zbog čega se dosta priča o plasmanima, a ankete samo dodatno potežu različite spekulacije.

republika.rs