“Šamarčina sa vrata” Ćerka Dragana Stojkovića Bosanca o strogom ocu – Bolelo me…

117

Ćerka harmonikaša Dragana Stojkovića Bosanca, Aleksandra Stojković Džidža otkrila je detalje odrastanja u porodici strogih roditelja.

Pevačica je govorila o jasnim načelima, ali i kontroli pod kojom živi i dan danas.

Džidža priznaje da nikad nije smela da prespava kod drugarice, a ukoliko zakasni čekale bi je vaspitne mere čim se pojavi.

– Ja kad sam počela da izlazim, znalo se kad moram kući, ako se ne javim slučajno, a imala sam neku veliku Nokiu, budem na nekom rođendanu, sa vrata prvo dobijem šamarčinu, pa tek onda sledi razgovor, od majke, da se razumemo. Kod mene se znalo da nema spavanja kod drugarica, to nije postojalo. Moje prijateljice su znale tako muljati, kod mene to nije smelo. Sad je kao drugačije živim sama, ali uvek postoje kontrole, ja sam uvek kontrolisana i ne mogu da kažem da imam život – otkriva Džidža, koja je za vreme takmičenja u “Zvezdama Granda” znala da pusti suzu zbog očevih žestokih komentara, a kada bi se posvađala s njim kući, majka bi uvek bila na njegovoj strani:

Mene su najviše boleli Draganovi komentari, kad krene da me kritikuje na televiziji pred narodom. Bila sam u fazonu je l’ moguće da čovek ovo govori ja pogledam mamu, zaboravim se da sam na sceni. Ona je uvek na njegovoj strani i Dragan je uvek u pravu za sve. Tako je bilo i kad je moj brat odrastao. Dragan i ja se posvađamo, posle deset minuta se zagrlimo. Svašta kažemo jedno drugom, zapravo on meni ja njemu ne smem jer bi bio pokolj u kući. Moja majka se vodi time ti ćeš se udati, brat već živi sa drugom ženom ostaću ja s njim. Realno volela bih da imam brak poput njihovog, oni su ljubav iz srednje škole ponosna sam što su opstali zajedno ovolike godine – priznaje Džidža.


Srbija Danas