Soraja je obećala da će joj OPERISATI GRBU, a onda se povukla iz javnosti: Evo gde je i šta danas radi Divna DNK

114

Otkako su odustali od učešća u rijalitiju, ona i njen suprug povukli su se iz medija.

Bivša učesnica “Zadruge 1”, Divna Milanović, poznata kao Divna DNK, povukla se iz javnosti. O njoj i njenom suprugu Marku Kociću dugo se nije znalo šta rade, a sada su se pojavili zajedno u jednoj emisiji i progovorili o svom odnosu.

Marko DNK je priznao da i dalje vara Divnu. No, progovorili su i o mnogim drugim temama.

– Dugo nas nije bilo u javnosti. U poslednje vreme ne verujem mnogo Marku, sve što radi krije od mene. Stavio je lozinku i krije poruke od mene – rekla je Divna besno.

– Stavio sam šifru, ali ne dopisujem se. Ja ako želim nešto, odem da ona ne zna. Bilo je u poslednje vreme. Ja joj kažem da idem na posao, pa odem gde želi. Zatekao sam i ja nju nekoliko puta na delu i to kod mene u kući, ali ćutim. Hteo sam da je pošaljem tamo u njeno selo, a ja da za sebe nađem ženu. Postavio sam kamere na našu kuću – naveo je Marko, a kada su konstatovali da varaju i jedan i drugi, Kocić je dodao:

– U našem selu je cirkus, svako svakog vara. Ne zna se više ko koga – istakao je kroz smeh u emisiji “Pitam za druga”.

Ipak, oni i dalje zajedno žive i jedan drugom “žmure” na prevare, pa su se dogovorili da za praznike zajedno odu na izlet.


Ono što mnoge zanima jeste šta je sa njihovom decom.

– Nisu kod nas, to je teška situacija. Neko kaže da su deca u jednom selu gde smo čuli, neko kaže da su premeštena, neko kaže da su usvojena. Mi ne znamo ništa – rekla je tužna Divna.

– Radim gde ima posla…Sa drvećem, sečem motornom testerom, ma sve što treba. A Divna je u bašti, sadi krompir, luk, papriku, paradajz… Uspem da zaradim po 30 ili 35 evra – istakao je Marko.

Podsetimo, Divnina situacija je tokom rijaliti programa potresle mnoge. Javno je govorila o operaciji kičme koju planira, a starleta Soraja Vučelić se, podsetimo, ponudila pred milionskim auditorijumom da finansira operaciju.

Ipak, Divna je, kako se pisalo, nije kontaktirala.

– Nismo se čule. Nisam u tom smislu mislila, sad ja da nekog zovem i pričam o tome… Ja konkretno radim. Nađem doktora, platim doktoru, može doktor da ih kontaktira preko Pink produkcije i to je to. Na njoj je da li će hteti da ide na operaciju, jer kako sam nešto čula, bilo ju je strah vezano za to kada su je pitali u Zadruzi. Ali, u krajnjem slučaju može da razgovara sa doktorom, pa šta god da odluči – rekla je Soraja tad i dodala:

– Nisam ni do sada pričala o takvim stvarima, bilo kome da sam nešto pomagala. Dovoljno je doktor, pacijent i to je to. Nemam ja tu šta mnogo da se petljam – rekla nam je tom prilikom Soraja.

srbija danas