Dalilu je do pobede vodila Skrivena, a OVO IME stoji iza Miljane: Nakon neviđenog skandala sa voditeljem, Kulićka RASKRINKANA?

4233

Najveća misterija poslednje, pete sezone rijalitija bila je: Ko je Skrivena/i, koji je pomagao Dragojevićkoj da pobedi? Dalila je nakon što je odnela pobedu, na svom Instagramu otkrila koji je profil Skrivene na toj mreži i kako su one bile u dobrim odnosima do kraja takmičenja, uz male nesuglasice, a bosanska starleta je poručila svima da je zaprate. Kažemo “je” jer se čini da je u pitanju ženska osoba, ako je verovati imenu na Instagramu “skrivenaparovi”. Sada se svi pitaju ko je Skriveni iza Miljane.

Veliki šef je i ove nedelje izdao zadatak koji je napravio pravu pometnju na imanju u Šimanovcima. Tokom današnjeg glasanja po zadatku, za najsitničaviju osobu, došlo je do žestokog sukoba između Miljane Kulić, Marka Đedovića i Milene Kačavende.

– Dobar dan, svima. Broj jedan Kačavenda. Kad stekneš prvi utisak o čoveku, to je to posle. Ja ne prebacujem. Hvata se za sitnice, kako bi me napala. Počela je da priča o plasmanima. Htela je da me uplaši i da se diskvalifikujem. Zaboravila je hiljadu lepih stvari. Ono što izgovara ovih dana je teško za slušanje. Broj dva Miona. Sama po sebi je sitničava. Podseta me na neku babu od 90 godina. Ništa ne da. Pre sedam dana mi je dala dve žvake i bila sam u šoku. Broj tri Marko Đedović. Hvata se za sitnice, želi da odbrani K*rčavendu, Matorelu i Šakija. To što je tražio na sudu, hteo je da mi vrati – završila je Miljana.


Nakon Miljaninog izlaganja, rasprava Miljane i bivšeg voditelja se nastavila i u dvorištu Bele kuće, a poletele su jako teške reči i optužbe. Međutim, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, mnogima se ovaj Miljanin “trzaj” jako dopao, jer su je takvu i zavoleli: srčanu, iskrenu i otvorenu.

Međutim, nakon toga, izrodile su se i nove spekulacije, a jedna od njih je posebno imala pažnju auditorijuma.

– Ko je gledao “Parove”, čuo je za “Skrivenu” koja je pomagala pobedniku – Dalili, da pobedi. E, ove godine imamo “Nepredvidivu” to jest Neprevidivog Ž.M koji stoji iza Miljane. 65% nekom ukrasti i prebaciti olovkom Miljani je do sad neviđeno, nije ni čudo što sve
neviđeno dominira – stoji u objavi na Instagram profilu jedne stranice koja se bavi popularnim rijalitijem.

“Još dodaj na to da im se Đedovic opasno zamerio i moraju ostaviti ovu, da mu živce rovari, i Kacavendi”, “A da ohladite sa pisanjem gluposti o Dalili. I to sa Skrivenom nije ni istina”, “Pa dužna im je jer je bila napustita rijaliti, pa su je vratili. Ništa se ne čudim i da pobedi, jer pare ne isplate. Taman pokrije svoje napustanje”, nizali su se komentari na mreži.

srbija danas