ALEKS SE STESALA NAKON POROĐAJA: Liniju dovela do savršenstva, oduševila fanove novom fotkom!

223

Pobednica “Zadruge 6” ne skifa osmeh s lica!

Pobednica “Zadruge 6”, Aleksandra Nikolić, nedavno je postala majka, donoseći na svet svoju ćerkicu Leonu. Nakon napuštanja porodilišta 22. aprila, Aleksandra gotovo da nije izlazila iz stana, ali nedavno se snimila u automobilu, otkrivajući da se negde uputila.

Uz belu majicu i džins, Aleksandra je pokazala i da je već vratila kilažu na staro, što je izazvalo dodatnu pažnju javnosti. Ona se snimala kako peva uz pesmu Mine Kostić, a onda je za njene brojne fanove usledilo još jedno iznenađenje.

Naime, novopočena mama odlučila je da uslika svoje telo nakon porođaja i fanovima pokaže kako je brzo dovela liniju do savršenstva. Nikolićeva na fotografiji ima oseh preko celog lica, a svima je jasno da joj je život nikad ispunjeniji i da uživa u novom poglavlju svog života uz izabranika Filipa Cara i njihovu ćerku Leonu.

Iako je poznata po svom javnom životu, Aleksandra sada uživa u ulozi majke i posvećuje se svojoj ćerkici Leoni. Njena posvećenost majčinstvu je primetna, jer se gotovo ni u jednom trenutku ne odvaja od svoje mezimice. Ova nova faza u njenom životu je donela promene, ali Aleksandra izgleda srećnije nego ikad pre.

Inače, Aleksandra Nikolić bi uskoro sa ćerkom Leonom trebala da se preseli u Hrvatsku, gde će sa Filipom da započne porodični život u njegovom rodnom gradu, Crikvenici.


republika.rs