Ništa nije kao što izgleda: Istina o braku Kemiša i Zorice se saznala, ovako se ponašaju kada ih niko ne gleda

204

Brak Zorice Brunclik i Kemiša skladan je, vole se i poštuju kao i prvog dana

Brak Zorice Brunclik i Kemiša protkan je raznim činjenicama, ali ono što je svakako važno jeste da se vole i podržavaju i dan-danas. Da se u javnosti stalno drže za ruke i iskazuju nežnost jedno prema drugom to svi znamo, ali mnogi baš i ne veruju da tako žive kad ostanu sami u svoja četiri zida i to posle 30 godina braka.

Brak Zorice Brunclik i Kemiša opstaje uprkos raznim pričama
Zorica Brunclik je među estradnim kolegama poznata kao opasnica jer nema dlake na jeziku, uvek direktno kaže šta misli, a pre Miroljuba Aranđelovića Kemiša nije uspela da sačuva čak tri braka.

Kemiš je Zorici četvrti muž i sa njim ima samo ćerku Zlatu, ali on i Mariju, Đorđa i Miljanu smatra svojom decom, baš kao što je Zorica u odličnim odnosima sa njegovom ćerkom Jelenom koju je dobio sa izvesnom Dragicom dok je živeo u Nemačkoj.

Po povratku u Srbiju venčao se sa Vesnom Zmijanac, a o razlozima što je taj brak pukao i danas se ispredaju tračevi.

Kemiševa ćerka i dalje živi u Nemačkoj, radi u jednoj avio kompaniji i ima ćerku Luanu, a uvek kada sa mužem dođe u Srbiju, Zorica napravi feštu i divno se svi provedu. Zorica je odličnim odnosima i sa Jeleninom majkom Dragicom i nikada nije bila ljubomorna na nju.


Zorka je ranije govorila da je pravu ljubav upoznala tek sa Kemišem i da je on najbolji čovek na svetu, ali u poslednje vreme promenila je mišljenje.

“Mislim da sam ja najbolji čovek na svetu jer me je Bog nagradio njime. Kad dobijete tako kompletnu ličnost, dobrog čoveka, na kog možete da računate, da se oslonite, da vam bude i mama i tata i drug i prijatelj i ljubavnik i brat, e onda sam sigurno mnogo dobar čovek”, rekla je Zorica.

A da je svaki dan u njihovoj kući praznik ljubavi i poštovanja, pokazuju i fotografije. Kemiš i deca ne propuštaju ni jedan datum važan Zorici, a da joj ne prirede neko slavlje, izenađenje, poklon.

Miroljub je od prvog dana prihvatio da Zorica ne glumi da je neka dama, ali na pijacu nikada nije otišla, pa je i tu obavezu on zauvek preuzeo na sebe. Kada je Zorica jednom morala da ode u prodavnicu u kraju pošto se Kemiš razboleo, prodavačica se zaprepastila videvši je i odmah rekla: “Evo vam telefon, javite šta vam treba, donećemo vam.”

Kemišu nije teško da joj ugađa, pa Zorica nema ni mobilni telefon jer ne želi, a svi kojiima ona treba, po ceo dan zovu njega. I on se ne buni, ali zato je njihov dom besprekorno sređen, čist, luksuzan, a svako jutro im počinje zajedničkom kafom koju, kako bi i od te sitnice napravili ritual ljubavi, piju iz zlatnih šoljica sa krilima.

Praznike uvek provode sa decom i unučićima, tada je bučno i energično, ali pravilo je da svako vodi računa o onom do sebe. Kada su sami, Zorica poštuje Kemišovu opsednutost tehnikom, pa ne gunđa što sate provodi u svom muzičkom studiju radeći i istražujući.

“Nisam ljubomorna, ne kontrolišem ga gde je bio, kad će da se vrati, a ni on nema razloga da bude ljubomoran”, kaže ona, a ko ne veruje, nek pogleda slike iz njihovog doma. One sve govore.


AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram