“DOŠLI SU DA TE VODE U LUDNICU” Miljana Kulić krenula na KAPIJU, zbog Đedovića shvatila u KAKVOM JE PROBLEMU!

111

Marko Đedović nastavio da podmeće Miljani Kulić podvale.

Tokom večeri verbalni rat Miljane Kulić i Marka Đedovića se nije smirivao. I taman kad su pomislili da će se Miljana smiriti i leći da odspava pred večerašnju emisiju, Đedović je odlučio da joj pokaže šta znači ,,rijaliti podvala”.

Naime, Đedović je ušao u izolaciju kako bi probudio Miljanu, samo par minuta nakon što je legla u krevet i našalio se sa njom da ju je reporter pozvao da ide na kapiju. Kulićeva je ustala iz kreveta i otišla do kapije, a potom joj je Đedović saopštio da je u pitanju bila šala.

– Mrljo, na kapiju! Zovute da se vode u ludnicu!- poručio je u šali Đedović.

Nakon toga, Miljana je krenula na kapiju kako bi proverila Đedovićeve reči. U tom trenutku je rekao:

– Sačekaj, sad će! Sad će da dođu, čekaj! – nasamario je Đedović Miljanu.

Sukob Miljane Kulić I Marka Đedović traje već nedeljama unazad u trenutku kada je sud doneo konačnu odluku da je Nišliku dobio na sudu, budući da su mesecima imali susrete u sudnici.


– Što se tiče mog i Miljaninog odnosa tiče, od sjaja do očaja i nazad. Što se nje tiče i lepe stvari koje sam rekao i ružne stoje. Samo u zavisnosti od momenta. Danas je bio 17. pokušaj u poslednjih 5 dana mene indirektno i direktno da isprovocira. Meni nije problem da se s njom svađam, ne bi mi bio prvi put, ali možda jeste poslednji put. Ja sam nju kao osobu i dešavanje u rijalitiju prestao da osećam. Negde da me žacne to što ona odgovori, ja bih odgovorio, ali mene ne dotiče. Mislim da bi taj sukob mene ili nju ispratio odavde. Sve ružno što sam rekao i dalje mislim, kao i lepo. Ono što mislim o njoj zavisi od faze u kojoj se ona nalazi. To zavisi od nje. Moj i njen odnos će ostati ovakav kakav jeste, mene njene provokacije ne dotaknu. Miko, ne zanosi se, ja mogu sve. Što se bademantila tiče, zadnjih dana je izbegavala tu temu, jer ja imam snimak u svom telefonu. To ću joj poslati čim izađe. Treba da živi u zabludi da ja to nemam. Danas si mi u wc rekla da ne podnosiš Anđela, Anitu, Aneli. Da je jedna osoba rekla njenoj mami da je uzeo pare za ovo što radi. To Miljana misli o Anđelu i Aniti, nikad joj neće oprostiti. Ja sam joj danas rekao mesta ko će kako biti, da bih je upalio. Sinoć je tražila pivo, ceo dan lupa na kapiju za pivo. Anđela ne podnosi, Anitu ne podnosi, danas mi je to rekla, kao i Aneli. Vratite ako želite sigurnosne kamere. Pored toga što je osuđena od države za nasilje, pored svega toga i rijaliti foliranti, kao i lažov. Kod mene nije plakala, kukala je na drugim stranama – rekao je Marko Đedović.

republika.rs