TAKI HITNO REAGOVAO: Nakon što je Stanislavova ćerka okačila slike sa Mionom, Majin otac povukao ŠOK POTEZ! (FOTO)

214

Svima stavio do znanja da podržava ćerku!

Nenad Aleksić Ša nije mogao da sakrije svoje negodovanje i bes nakon što je video Mionu Jovanović kako pozira sa Stanislavom Krofakom. Njegova reakcija na ovo događanje je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama, a niko od njegovih cimera nije mogai da ga smiri dok je doživljavao nervni slom.

U jednoj trenutku Maja Marinković je osetila potrebu da mu se obrati i kaže da nije u pravu za stvari koje govori, a nakon toga čak porazgovarala i sa Mionom, sa kojom već godina ima sukob.

Nakon ove drame na društvenim mrežama oglasio se i Taki Marinković, putem profila na društvenij mreži Instagram, ali od njegove ćerke, koji je zadužen da vodi dok ona provodi dane u rijalitiju “Elita”. Taki je podelio nekoliko fotografije Maje i Stanislava i jasno stavio do znanje da i dalje podržava ljubavnu vezu svoje mezimice i MMA borca iz Hrvatske.

Inače, dfanašnje praznično slikanje u “Eliti” privuklo je veliku pažnju, a zbog haosa koji je reper napravio verovatno će biti glavna tema za komentarisanje u narednim danima.

Takođe, veliku pažnju privukao je i potez Stanislavove ćerke, koja je podelila slike sa Majom, ali i fotografije koje su kačile fan stranice na kojima Stanislav pozira sa bivšom devojkom, Mionom. Ov informacije će sigurno doći do takmičara, a mnoge zanima kako će Krofak da reaguje kad čuje šta njegova ćerka kači po društvenim mrežama.


REPUBLIKA.RS