Ne zovi me, nisam više tvoj: Toni Bijelić poslao jasnu poruku (foto)

17542

Objava Tonija Bijelića pokrenula lavinu komentara

Iako su godinama važili za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih parova na javnoj sceni, brak Dragane Mirković i Tonija Bijelića raspao se kao kula od karata.

U zvaničnom saopštenju pevačica je istakla da njih dvoje više ne žive pod istim krovom, a javnost pomno prati svaki korak bivših supružnika.

Upravo iz tog razloga najnovija objava Tonija Bijelića privukla je nezapamćenu pažnju javnosti.

Na društvenoj mreži Instagram biznismen je postao veoma aktivan, a najnovija objava Tonija Bijelića neprestano se komentariše.

Toni je, naime, pre nekoliko dana uživao u društvu porodičnog prijatelja Jašara Ahmedovskog, što je ovekovečio fotografijom koju je podelio sa pratiocima.

Sliku prati pesma „Ne zovi me, nisam više tvoj” pa je objava Tonija Bijelića pokrenula neizbežno pitanje – kome su posvećeni ovi stihovi?


Ovim povodom Toni se nije javno oglasio, a u medijima se pojavila priča da on navodno ima drugu ženu sa kojom živi u Nemačkoj.

Dokazi ne postoje, a muzička zvezda ove navode nije želela da komentariše zbog čega nam ostaje da vidimo kako će se situacija među njima odvijati u budućnosti.

gloria.rs