Ša odbrusio Aneli da je bila PREGRUBA večeras, Miljana i Ahmićeva ga OSUDILE zbog hvaljenja Janjuša, pa ga raskrinkale: Prevrtao si OČIMA dok je izlagao a sad ga HVALIŠ!

1078

U toku je emisija ‘Nominacije’. Večerašnji voditelj je Darko Tanasijević. Ukućani biraju između Marka Janjuševića Janjuša i Jovane Cvijanović kome žele da vide leđa. Sledeći na redu da nominuje je Nenad Aleksić Ša.

Ja tebe ne smatram psihijatijskim slučajem, ja sam te samo pitao da je svaka anketa realna i da ljudi tako misle, ako tako misliš okej, ja tebe ne mogu smatrati idealnim čovekom, ne mogu ja ćutati i da ne govorim nešto što mislim. Svi misle da sam ja kriv za sve, nije uvreda samo kad psuješ -rekao je Janjuš.

Dobro veče Dare, krenuću od Jovane, ona je neko ko ima par nekih ličnosti koje pokazuje tokom ovo rijalitija, može sa njom lepo da se popriča. Nije škrta i zla i pokazuje lepu stranu, sa druge strane je osoba koja ume da podvali nešto i da ti ga šukne, svaki put kad je probudiš nekog novog usere. Postajem bezvoljan i kad god pričam neko mi upada u reč. Jovana ima tu neku lepu stranu i uvek bira sama svoj put, naš odnos je okej i nemam ništa loše da kažem. Što se tiče Janjuša njega poznajem jako dugo, znam kakav mu je karakter, odličan momak i otac, bori se za svoje, neko ko je jako emotivan, duhovit i harizmatičan, umeo je svakoga da uveseli na razne načine -priznao je Ša.

Nemoj Šaki da lažeš kad Janjuš ima izlaganje ti prevrćeš očima a sad ga hvališ -rekla je Aneli.


Što me napadate, jel vas boli moje iskreno mišljenje. Ne daju mi da pričam jer istina boli, ja sam jedina iskrena osoba u rijalitiju, nikad nisam bio rijaliti igrač. Tvoje izlaganje prema Janjušu je bilo toliko odvratno, ja kažem da sam bio u šoku šta je sve rekao Janjuš tebi i to nije lepo ali opet čovek svašta kaže u afektu i ljubavnom brodolomu. Ja sam neko ko uvek glasa za ljubav -rekao je Ša.

pink