“Sa 15 djevojaka ima ugovor na tri godine, PLAĆA IM STAN 300 EVRA I TO NIJE SVE” Gledalac se uključio u emisiju uživo i iznio šok tvrdnje o Takiju

1770

Pri samom ulasku u “Zadrugu 7 Elita”, otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki dovezao je Teodoru Delić u karantin i time su podgrejali sumnje da među njima postoji nešto više od prijateljstva.

Naime, u rijalitiju se saznalo i da je Teodora ušla u “Elitu” sa majicama na kojima je odštampana fotografija nje i Takija.

Sada se u emisiji “Pitam za druga” na RED televiziji, javio gledalac, i izneo šokantne tvrdnje o ocu starlete.

Ona Teodora je kod Takija, sa njim ima ugovor na tri godine. Danas su bile dve devojke, isto. On ima 15 devojaka. Sad ću da vam kažem kako to ide, on im plaća 300 evra stan, 300 evra za hranu, 300 evra im daje za odeću i obuću i 100 evra za mobilne telefone. Nisu samo one sponzoruše, ima i muškaraca… Bebica je najveći i najbogatiji čovek tu, on i Anđelo, njega znam lično, on ima restoran – rekao je gledalac.
“Odlučio sam da se povučem”

Inače, Takijeva ćerka, Maja Marinković nedavno je započela ljubavnu romansu sa Stanislavom Krofakom, koji je u rijaliti ušao kao bivši dečko Mione Jovanović.

Ovo je moje poslednje oglašavanje, odlučio sam da se povučem. Što se tiče Majine ljubavi, ona je već šest godina tamo i kad je bila najbolja i kad je bila najgora bio sam uz nju. Stanislav se odmah uhvatio najjače karike u kući, ali sviđa mi se što nikad nije ispljuvao Mionu i što je ispao veliki gospodin. Stanislav i Miona su Majini fanovi, pratili su je od početka i sami su to rekli, a on je vrlo dobro upućen i posavetovao se gde ulazi. Vrlo dobro zna šta radi – kaže Taki i dodaje:


Ona je srećna, a što se mene tiče oboleo sam od njenih bivših momaka i svi znamo kakve je veze imala tamo, tako da je ovo za sada super i sve u najboljem mogućem redu. Ne treba da budu problem razlike u godinama, jer i ja imam godine, a imam dosta mlađe devojke, tako da pljuvao bih po sebi – ističe Taki.

(Pink.rs)