MAJU MARINKOVIĆ ŠALJU U MANASTIR: Vanredno stanje u Eliti zbog ODLUKE produkcije!

159

Haos u rijalitiju zbog podele budžeta!

Kao i svakog ponedeljka, počela je podela budžeta kojim će učesnici “Elite” raspolagati u narednim danima. Međutim, nastao je haos kada je ovonedeljni vođa, Maja Marinković, po pravilima Velikog šefa i produkcije šakom i kapom delila najmanje iznose svojim cimerima, te je u jednom momentu došlo i do haosa za crnim stolom.

– Mali budžet za Ša. Takva nam je trenutna relacija, ne družimo se. Dobar je čovek i nije cinkaroš. Ne sviđa mi se što iznosi neke stvari o Vanji, to ne treba da se iznosi. Nedovoljno jak da preseče nešto što ga ugrožava – rekla je Maja.

– Uroš Stanić, mali budžet. Otkriće rijalitija, ti si neko ko je rođen za Holivud. Jako si interesantan, možeš dosta toga da pokažeš bez provociranja drugih ljudi. To nije lepo. Nemaš meru ni u čemu. Tvoje provociranje prelazi svaku moguću granicu. Mislim da nisi ničiji prijatelj. Pljunuo si Janjuša u lice. Ne možeš da opereš svoje gluposti tuđim. Sladiš se kad su ljudi nesrećni. Imaš tu neku pokvarenu crtu u sebi. Ja tebe gotivim, ali mislim da si zao. Spreman si da radiš sve za rijaliti – obrazložila je Marinkovićeva.

– U početku si kopirala Anu Korać, Aleksandru Subotić. Pokušavaš da budeš Desanka Maksimović po izlaganju, ali nemaš ti taj vokabular. Ti si pokazala da nikom ne umeš da budeš prijatelj. Drugarici iz srednje škole si uspela da rastaviš brak. Ja ne provociram, samo se branim. Smatram da nisam zlo, za tebe to smatram. Svašta si radila ljudima ovde. Za tebe sam anđeo. Treba da ideš u manastir, jer glumiš presvetu Maju. Poltroni ti se uvlače u d*pe, ja te se ne plašim – odgovorio joj je Uroš.


republika.rs