JANJUŠ TRAŽI DA MU ANELI VRATI PARE ŠTO JE POSLAO NORI: Pokazao pravo lice, Ahmićevoj pala vilica kada je čula OVO! (VIDEO)

282

Aneli Ahmić šokirana zbog Janjuševih reči!

Nakon što su pokušali da se pomire, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš ponovo su ušli u sukob, a ovog puta zbog njene ćerke Nore i novca koji je on poslao po izlasku iz Elite.

Podsetimo, Marko Janjušević Janjuš napustio je ,,Elitu” nakon što mu je produkcija javila da mu je rođeni brat Mihailo Janjušević izvršio samoubistvo. Tokom tog teškog perioda, Janjuš je stupio u kontakt sa Anelinom majkom, Jasmina Ahmić kojoj je poslao, kako je on ispričao, 200 evra, koje je ona potrošila za unuku Noru.

Međutim, Janjuš je sad izjavio da traži 200 evra, kako mu je Aneli već rekla da će mu vratiti po izlasku, a snimak je postao viralan na društvenim mrežama.

– Rekla si mi da ćeš mi vratiti 200 evra što sam poslao – besnio je Ša.

– Rekao si da ne želiš da imam bilo šta tvoje – ubacila se Aneli.


– Rekla si mi da ćeš mi vratiti 200 evra, što sam poslao tvojoj ćerki, a na nije u mogućnosti da to uradi, ja to uradim od srca – nastavio je da besni Janjuš.

Ovaj skandalozni snimak se munjetivom brzinom proširio društvenim mrežama, a komentari su se samo nizali. Gledaoci su u šoku da je Janjuš na ovakav način pričao o novcu koji je poslao za Anelinu ćerku Noru.

Ostaje nam da vidimo da li je Janjušević bio ironičan, po čemu je i te kako poznat u rijalitiju.

republika.rs