Anđela Đuričić PROMENILA PLOČU: Obratila se ČELNICIMA RUŽIČASTE TELEVIZIJE, stiglo je veliko razočarenje

186

Kroz sve uspone i padove, Anđela Đuričić je ostala ista – skromna, srdačna i posvećena svojim fanovima. Njena lepota nije samo spoljašnja, već dolazi iz njenog srca i duše. I dok nastavlja da osvaja svet društvenih mreža, Anđela će zauvek biti simbol lepote, snage i inspiracije za sve svoje fanove širom sveta.

U svetu instant slave, u kojem se jedan klik može pretvoriti u put ka obožavanju, jedno ime se ističe među ostalima – Anđela Đuričić. Nekada zvezda malih ekrana, danas gospodarica sveta društvenih mreža. Njena priča nije samo priča o influenserima, već o putovanju od ekrana do srca hiljada fanova širom sveta.

Sa svojim neodoljivim osmehom i šarmom, Anđela je osvojila srca gledalaca širom Balkana dok je boravila u rijaliti programu. Iako je ta avantura ostala iza nje, njena popularnost nije opala – naprotiv, samo je nastavila da raste.

Danas, Anđela Đuričić je ikona društvenih mreža. Njena Instagram stranica je mesto gde se okupljaju njeni verni fanovi, koji je podržavaju u svakom koraku njenog života. Svaka objava postaje prilika za razmenu ljubavi i podrške među njenom vernim fanovima.

Ali Anđela nije samo lepa lica na ekranu. Ona koristi svoju platformu da inspiriše druge, deleći svoje životne lekcije, savete o lepoti i modi, kao i iskrene trenutke iz svog svakodnevnog života. Njena autentičnost je ono što je čini posebnom – ona nije samo influenserka, već prijateljica svojim pratiocima, koji je često obasipaju raznim darovima. Bivša rijaliti učesnica gostovala je u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”, gde je otkrila sve detalje o svom privatnom životu.


Zvezdan Slavnić nije bio moja najveća ljubav, to je jedina veza koju sam imala u javnosti, ali vi ne znate kakve su bile druge ljubavi. Ja sam stavila tačku na taj odnos i to je gotovo. To je sve prošlost, moji su sad bolje i ne ponovilo se to što se desilo. Moji roditelji su na početku bili ljuti, ali ne u tolikoj meri kao što su pisali mediji, da će se odreći mene. Njima se nije dopao Zvezdan, kad sam stavila tačku na taj odnos, vrlo brzo smo izgladli odnose i nema problema. Smatram da je sve sa Anom Ćurčić i Zvezdanom bila dogovorena priča koju nisu uspeli da sprovedu do kraja, to je moje mišljenje. Nisam trenutno zaljubljena, kad naiđe pravi, neka me potraži. Dve stvari zbog koje se kajem su veza sa njim i odlazak sa Pink televizije – rekla je Anđela, a potom i otkrila na koji način je uspela da izgladi odnose sa porodicom.

– Razgovorom smo mogli sve rešiti iz korena, mnogo je mira i iskrenije je nego ikada što je bilo, oni su meni jako brzo oprostili… ali meni je bilo najteže da sama sebi oprostim. To sam prevazišla početkom ove godine i stvarno smo sve ostavili iza nas.

srbija danas