TI SI ŠA BOLESNIK, MIONA TE PRAVI GLUPANOM! Miljana nahvalila Stanislava, dok je sa Ša nastavila da se svađa! Mioni uputila teške reči: MISLIM DA SI SPONZORUŠA!

150

U toku je emisija nominacije ‘Nominacije’. Učesnici biraju između Mione Jovanović i Stanislava Krofaka, kome žele zauvek da vide leđa, a kome žele da produže opstanak. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Miljana Kulić koja je odbrusila Mioni i nastavila svađu sa Ša

Stanislave ti si povučen i miran tip, i Mionu voliš, ja te razumem u svemu. Razumem što si sa Majom, ona je lepa i privlačna devojka. Mionu su hipotetička potanja poremetila. Ša ti si bolestan, Miona te nervira i pravi glupim, ne svaljuj na mene. Sa Mionom mižeš samo ovde da budeš – rekla je Miljana.

Kao ti sa Zolom – reksao je Ša.

Smatra da je Miona sponzoruša jer je sa Ša zbog karijere, a sa Stanislavom zbog para, jer da si ga volela, ne bi mu uradila ono što si mu uradila. 90 posto nacije je uz Mionu i Stanislava. Stanislave ja verujem da si se zakleo u trenutku i ja sam se klela u trenutku, ne znam što si imao osećaj krivice da šalješ dronove. Ja podržavam samo prave ljubavi, nacija vidi sve, ti si samo bolestan. Maja će biti je*ena stranska kao i Ša, tako da Stanislave želim ti sve najbolje u ostatku rijalitija i da se držiš uz Maju. Ušao je Ša da vrati Vanju i pričao da je izgubio bebu, ti si za Vanju stvoren, kao i ona za tebe. Ona je prelepa, gospiđetina, idealni ste jedno za drugo. Miona tra da budeš izričita, drska si i bezobrazna, mislim da si sponzoruša, ostavljam Stanislava, šaljem Mionu. Sve dok joj se reči ne budu kosile sa delima pričaću ovako. Mislim da si jako bezovrazna i da nikoga ne zaslužuješ – rekla je Miljana.

Samo da ti kažem lepa si – rekao je Ša.

pink.rs