Domom Lepe Brene odzvanjali su jauci jer je otišao najdraži muškarac: Poginuo je…

1975

Otac Lepe Brene napustio je pevačicu veoma rano

Najveća balkanska Lepa Brena je tokom svoje karijera prošla mnoge nedaće, život je nije mazio od najranijeg doba pa ako mislite da u životu nikad nije zaplakala, grdno se varate. Otac Lepe Brene napustio je pevačicu davnih godina ali je to njena duboka rana i dan-danas.

Otac Lepe Brene – Diva lila gorke suze zbog njegovog odlaska
Njene suze najčešće su bile radosnice, ali nije tajna da ih je balkanska zvezda lila i zbog teških prilika i bolnih iskustava koji su ostavili traga na njenom srcu. Jedan događaj je posebno napravio rez na srcu.

Otac Lepe Brene bio je njena največa podrška u životu a njegov odlazak teško je prihvatila.

S odlascima dragih ljudi, najpre roditelja Abida i Ifete Jahić, Brena se najteže nosila. Smrt roditelja jako je teško podnela a spas je pronašla u toplom porodičnom gnezdo i Bobinom zagrljaju.

Podrška naslednika Viktora i Stefana takođe nije izostala budući da su i oni u velikoj meri uticalo na to da tuga nakratko umine…


Otac Lepe Brene – Fale joj saveti i reči utehe
Ona je, naime, pre nekog vremena objavila fotografiju sa Abidom nastalu davnih dana a u opisu se pohvalila da joj je on bio najveća podrška.

Najvoljenijeg je Brena izgubila u saobraćajnoj nesreći 2010. godine na svoj rođendan, a četiri godine kasnije na dan porodične slave Živojinovića ostala je i bez majke, piše portal Story.

Story