Zorica Brunclik je mislila da je Kemiš voli sve dok nije upoznala ovu ženu

1025

Ljubav Zorice i Kemiša iz godine u godinu samo raste

Diva narodne muzike Zorica Brunclik i virtuoz na harmonici Miroljub Aranđelović Kemiš u braku su četiri decenije i važe za jedan od najskladnijih parova na našoj estradi.

Ljubav Zorice i Kemiša iz godine u godinu samo raste, međutim, postoje stvari koje ljudi nisu znali o njoj, a Zorica ih je jednom prilikom ispričala

– Značajan susret za nas desio se u Parizu, u aprilu 1980. U ‘grad svetlosti’ stigla sam s najstarijom ćerkom Marijom, a pošto smo on i ja bili smešteni u dva različita hotela u istoj ulici, zajedno su nam organizovali prevoz do mesta na kojem je održan koncert – ispričala je Zorica iskreno govoreći. Popularna pevačica, kako i sama ističe, naslućivala je i tada da se između njih rađa ljubav.

Takođe, prisetila se dana kada je po dogovoru, dve nedelje nakon povratka iz Pariza, otišla na aerodrom da sačeka Miroljuba. Tada je usledilo iznenađenje. Po njegovom povratku čekali su ga njegova navodna verenica i njen otac, da ga vode kući. Međutim, Miroljubova reakcija tada je začudila sve sem Zorice.

Kada je izašao iz aviona, prošao je pored njih, zaputio se ka meni i poljubio me, ne obazirući se na začuđene poglede. Navodna verenica, kako mi je rekao, nikada nije bila zaprošena, nego je to samo priželjkivala. Pošto je ona bila iz Beča, kao džentlmen, smestio ju je s ocem u svoj stan kako bi razrešili neprijatnu situaciju, a ja sam kod kuće imala troje dece i majku, pa nismo znali gde da provedemo veče. Mamu sam prethodno slagala da idem na koncert, predočivši joj da postoji mogućnost da prespavam u Vršcu – prisetila se Zorica.


– Zbog prethodnih pogrešnih izbora, bilo me je sramota da joj kažem da idem na sastanak na kojem sam se ustvari i smuvala sa Kemišem. U hotel nismo mogli, jer smo oboje poznati, jednako kao ni u restoran. Vozili smo se po Beogradu i okolini, kad nas je u Grockoj zaustavio policajac i zamolio da ga povezemo do zubara, jer trpi bolove. Toliko smo se spetljali objašnjavajući da idemo iz nekog studija, a potom, kad smo ga ostavili, Miroljub je predložio da ipak odemo do jednog hotela, gde će naš boravak uz pomoć jednog njegovog prijatelja biti diskretan. Iako je obećao da će se skloniti sa ulaza dok ja ne prođem, virio je iza recepcionarskog stola, ali nikada nije otkrio tajnu. Tako je počela naša ljubav – otkrila je folk zvezda svoju životnu priču svojevremeno, preneli su domaći mediji.ć

Ljubav Zorice i Kemiša nije bila velika kao ljubav njihovih prijatelja
Podsetimo se, Zorica Brunclik svojevremeno je pričala i o detaljima druženja sa Slobodanom Miloševićem i Mirom Marković. Gostujući u jednoj emisiji otkrila je sve o ljubavi na koju je, kako i sama ističe bila ljubomorna, ali i da su bili izuzetni prijatelji.

Jedino sam bila ljubomorna na njihov brak. Miroljub i ja, kada god smo se vraćali od njih, uvek sam mu govorila: “Ti mene ne voliš onako kao što Sloba voli Miru i obrnuto”. To je ljubav o kojoj će se pričati i tu postoji samo uvažavanje i poštovanje – rekla je Zorica i dodala:

Nikada se svojih prijatelja nisam odrekla. Mislim da sam ja jedina osoba na koju oni nisu imali namere, niti potrebe da ostavljaju utisak – dodala je ona u emisiji “Pečat u vremenu”.

svet