Prelepe vesti za Krunu Janjušević – Janjuševa i Enina ćerka dobila PREDIVNU STVAR: Potpuno zaslužila

20709

Divne vesti za devojčicu koja je zarobila srca gledalaca

Marko Janjušević Janjuš ima velike planove nakon izlaska iz rijalitija “Elita”. Naime, on se osvrnuo na tragediju koja ga je zadesila, pa priznao da želi da obraduje svoju ćerku Krunu.

– Ako ovo izdržim, odmah ću kupiti Kruni stan u Ulcinju od 45 kvadrata i da ga izdajem. Imam godišnje pare, penzija dobra, pa nek ide Kruni do osamnaeste godine. Evo sad mi je rođendan, voleo bih da mi drug napiše da mi je ostavio stan i da budem miran – ispričao je Janjuš, pa progovorio o svom pokojnom bratu Mihailu Janjuševiću:

– Šta da čekam majku i ćaleta da naprave spomenik, naravno da ću ja to da uradim – dodao je bivši zadrugar.

Janjuša je nedavno stigao bolan šamar realnosti i slomio se zbog Mihailovog samoubistva.

– Juče sam bio malo bezveze, tj. malo više. Pa jesam okej, otkud znam, tako mi naiđe, malo mi bude loše. Sutra će mi biti katastrofa dan, u životu imaš najsrećniji datum, a u nekom trenutku se pojavi taj najgori dan, 25. u mesecu. To je ne dao Bog nikome…Imao bih i lepe i tužne fotografije, to je fotografija koju sam postavio kada se to desilo, nas trojica kada smo bili mali i odmah mi je pala na pamet. Kada si pitao Anđelu: “Kada bi mogla da vrati vreme?”, sve slike ti prođu kroz glavu. Ja bih na primer vratio kada smo ga učili da priča, sećam se scene, sedeo je u dubku i učili smo ga da priča: “Tata i mama” – rekao je Janjuš.


Poručio si i sinoć roditeljima i porodici da čak i kada vide da ti nije dobro ili da si klonuo duhom, poručio si im da brinu dodatno za tebe – pitao jga je Darko Tanasijević.

– Ne mogu ja uvek biti dobro. Naiđe ti čoveče, svaki put kada sam nervozan, nervozan sam jer razmišljam o tome. Kada god smo Aneli i ja zajedno, skrene mi misli, bude ti bolje – rekao je Janjuš.

srbija danas