TEODORA POKIDALA BEBICU, NEVIĐENI HAOS U ELITI: Obezbeđenje moralo da ih razdvaja! (VIDEO)

2954

Nenad Macanović Bebica napravio haos u Eliti zbog devojke Teodore Delić!

Tokom sinoćne emisije ,,Gledanje snimaka” došlo je do žestokog sukoba između Nenada Macanovića Bebice i njegove devojke Teodore Delić. Kao grom iz vedra neba Teodora je počela da Bebici cepa majicu, nakon čega je obezbeđenje uletelo u Belu kuću kako bi ih razvodjilo.

Voditeljka Ivana Šopić prekinula je emisiju ,,Gledanje snimaka” kako bi proverila šta se zapravo desilo, jer se program odvijao. Teodori je zasmetalo što je Bebica njoj prebacivao odnos sa Nemanjom Gačićem, za kog je ona oduvek pričala da su samo prijatelji. Međutim, Bebica je smatrao da tu postoji nešto više od prijateljstva, pa je vrlo često upadao u žar ljubomore, zbog kojih je dolazio u sukob sa Dalićevom.

– J*bem li ti majku! – urlala je Teodora, pa nastavila:

– Ti ćeš meni da prebacuješ to! Prebacuje mi to što sam pitala Nemanju da pogleda da li gleda u njega, a on šta radi sve! Ja sam hiljadu puta rekla da za Nemanju i dalje mislim da mi je prijatelj i ja verujem kada mi kaže to!

Obezbeđenje je hitno reagovalo i razdvojilo Teodoru i Macanovića, a snimak je postao viralan na društvenim mrežama. Mnogi su mišljenja da je Macanović pokazao pravo lice, budući da poslednjih nedelja ima dosta ispada i da ulazi u konflikte, kao da namerno izvodi rijaliti igrice sa takmičarima.


Ceo snimak možete pogledati u nastavku:

republika.rs