BOLESNA ŽELJA MILJANE KULIĆ TERA JEZU U KOSTI: Saopštila produkciji ŠOK vesti!

4315

I dalje nije prebolela Zolu?!

Miljana Kulić je poznata javnosti po svojim kontroverznim nastupima u rijaliti programima, ali i po turbulentnom ljubavnom životu. Ona je oduvek bila predmet interesovanja medija i publike zbog svoje otvorenosti i iskrenosti, te je tako sada šokirala sve svojim izlaganjem.

Naime, tokom emisije “Pitanja gledalaca”, gledaoci su imali priliku da postavljaju pitanja učesnicima, a Miljana je bila u centru pažnje.

– Da li si predožila Drvetu da Darjan glumi Zolu samo jer si se u njega zaljubila jer liči na njega, samo je sto puta lepši? – glasilo je pitanje.

– Predložila sam to jer smatram da je to zanimljivo. Ovde ljudi ne mogu da dišu od zavisti. Vređaju porodicu, decu i najmilije. Od momenta kada smo ušli u vezu, samo gledaju kako će da nas ospore. Što se tiče emicija prema Zoli, nemam ih, totalno su nestale, jer sam se zaljubila u Darjana. Ne liči na Zolu. Ne igra rijaliti sa mnom, pažljiv je. Bog i šeširdžija! Apsolutno ništa sličnog nema, Darjan je priča za sebe, samo mi se ne dopada jer mnogo priča – kazala je Miljana.

– Rekao sam joj kad sam joj naporan da me pusti da pričam o drugim ljudima ovde. Za mene su rekli da sam Zola iz mlađih dana, ali ja ne mislim da sam ja to. Bolje spavam u vezi sa Miljanom. Pažljiva je ona prema meni, više nego ja njoj. Srećan sam i ispunjen pored nje. Stvarno se jako lepo osećam što se i vidi – istakao je Darjan.

republika.rs