ANĐELA ĐURIČIĆ U TEŠKOM STANJU: Zbog snimka sa BANANOM nastao KOLAPS!

14458

Anđela Đuričić i dalje ne može da se oporavi!

Bivša zadrugarka i voditeljka Anđela Đuričić je u lošem stanju, o čemu je pričala u emisiji Filipa Cara. Kako je otkrila, otkaz je dala jer se zapravo nikad nije odmorila od šeste sezone rijalitija “Zadruga”, koja je bila burna.

– Imam jedan zdravstveni problem i to prosto moram da rešim. Sada sam se isključivo tome posvetila. Imam negde u planu čime želim da se bavim u budućnosti, ali sada nisam u stanju da se poslu predam sto posto, a tako ne volim da radim – istakla je Anđela.

Anđela je izjavila i da je pristala da bude njegov gost samo jer je privatno dobra sa Aleksandrom nikolić, kao i nikada nije potpuno oporavila od svega što je prošla u “Zadruzi 6”.

Pojavili su se i novi navodi – naime, kako izvor tvrdi, Anđela se povukla iz medija jer je ljudi koji je ne vole i dalje prozivaju zbog snimka sa bananom, koji kruži društvenim mrežama.

– Zbog toga se baš loše oseća, povukla se u sebe i sve je zatvorenija. Prijatelji sa kojima je bliska pokušavaju da je oraspolože, ali im ne ide – započinje izvor za “Alo!” i dodaje:


Da sve bude gore, Anđelu i roditelji i dalje kritikuju. Svakako su uz nju, ali ne odustaju od tvrdnje da je sama kumovala svemu što je snašlo, kao i da sada mora da trpi posledice. Nju je negde stiglo i kajanje, grize je i savest i svesna je da mora da prođe određeni period kako bi se oporavila – zaključio je izvor.

REPUBLIKA.rs