Umalo došlo do PREKIDA SEZONE – Saša Popović u šoku: “Za 20 godina na televiziji OVO NISAM DOŽIVEO”

460

U neverici je zbog pevača.

Žestok sukob Marije Šerifović i Viki Miljković definitivno će obeležiti novu epizodu “Zvezde Granda”, a reči koje su izgovorile jedna drugoj ostavile su sve u šoku.

Takođe, dogodila se i nesvakidašnja situacija sa Draganom Kojićem Kebom, nakon koje je morao da reaguje Saša Popović.

Jedan nastup izazvao je pravu polemiku u žiriju, a Marija nije mogla da prećuti na Violetine opaske, pa je u jednom mometu rekla sve ono što joj leži na duši.

– Ona ne treba da sedi ovde! Ona je gluva! Pa to je stvarno, to je nonsens. To ne može da kaže normalna osoba – rekla je Marija vidno besna.

Popović šokiran Kebinim postupkom

U “Zvezdama Granda” dogodila se nikad viđena scena na koju je Popović morao burno da reaguje. Situacija koja se odiglara ostaće upamćena u televizijskom svetu još dugo.

Keba je kinuo dok mu je mikrofon još uvek bio uključen, a ovo je nasmejlao sve do suza, dok je kreativni direktor “Granda” ostao bez reči.


– Prvi put vidim širokopojasno kijanje. Je l’ si ti lud Kebo, da nam izbiješ zvučnike ovde? Ja sam prvi put sada za 20 godina video da je neko kinuo u otvoren mikrofon, majke mi – kazao je kroz smeh Sale.

Kako ne bi došlo do prekida emisije, Popović je pozvao u pomoć ostale u studiju, dok se sve vreme čudio Kebinom postupku.

– Ako ima neka čistačica da obriše pod ovde jer je dobacio na dva metra – dodao je Saša.

srbija danas