ANĐELA ĐURIČIĆ OTIŠLA NA REMONT: Bivša zadrugarka odlučila da PROMENI lični opis! (FOTO)

1658

Bivša zadrugarka se oglasila nakon tretmana u salonu!

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić pohvalila se svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, te priznala da je otišla na remont. Anđela se uslikala u liftu zgrade u kojoj je posetila jedan kozmetički salon, a kako je otkrila na engleskom jeziku, uradila podizanje obrva, nokte i trepavice.

Inače, nedavno je u javnost isplivao snimak od letos, kada je Anđela Đuričić upala u stan Zvezdana Slavnića na Novom Beogradu.

Anđela je upala u stan sa namerom da pokupi garderobu i lične stvari, ali je umesto toga započela žestoku svađu sa Zvezdanom. Njeno vrištanje i dreka nisu prošli neprimećeno, podigavši na noge celu zgradu. Zvezdan je, iznenađen njenim neočekivanim dolaskom, odlučio da snimi njen ispad, te je mobilnim telefonom zabeležio celu situaciju, a snimak su preneli domaći mediji.

Društvene mreže su brujale o ovom događaju, a mnogi su izrazili svoje mišljenje o ponašanju Anđele i Zvezdana. Ova situacija je pokrenula raspravu o tome koliko su ljubavni odnosi kompleksni i kako se emocije mogu ispoljiti na neočekivane načine.


Anđela se na ovu temu nije previše oglašavala, a čini se da je odlučila sve vezano za Zvezdana da ostavi iza sebe i nastavi svojim putem, a sada je otišla na remont, kako bi se osvežila i opustila. Podsetimo, Đuričićeva je do veze sa Slavnićem u “Zadruzi” važila za jednu od najnegovanijih takmičarki, a izgleda je odlučila da povrati staru reputaciju.

republika.rs