KULIĆIMA ODUZIMAJU ŽELJKA, MILJANU STIGLA ŽESTOKA KAZNA: Marija se raspada od tuge, kuka na sav glas!

259

Marija Kulić napravila je opštu pometnju zbog informacije da će im oduzeti Željka.

Ivan Marinković je ponovio svoju nameru da preuzme starateljstvo nad sinom Željkom, koji je dobio iz veze sa Miljanom Kulić. Ova situacija izazvala je veliku pažnju javnosti, ali i izazvala buru reakcija u porodici Kulić.

Marinković je javno istakao da sada ima uslove, stan i novac da se brine o sinu, te da planira da angažuje advokata nakon napuštanja rijalitija kako bi se pozabavio starateljstvom nad Željkom. Ovo je dodatno uznemirilo porodicu Kulić, a posebno Mariju Kulić, trenutnog staratelja svog unuka.

Marija Kulić se oglasila na svom Instagramu i javno osporila Ivanu Marinkoviću starateljstvo nad Željkom, ističući da on ne brine ni o svom prvom detetu, odnosno, ćerki Leni, koju je dobio u braku sa Gocom Tržan. Njene reči su izazvale dodatnu polemiku u javnosti i stavile fokus na porodični sukob.

Marija Kulić je uputila direktan komentar Ivanovoj supruzi Jeleni, ističući da Ivan neće dobiti starateljstvo nad Željkom dok se ne pobrine o svojoj porodici. Ova izjava je dodatno zakomplikovala već napetu situaciju i izazvala burne reakcije u javnosti.


– Biće, al u ku*ci. Kad bude otac Leni, onda će i drugima – napisala je Marija putem svog Instagram profila.

Iako su detalji ove situacije i dalje podložni promenama, jasno je da frka za starateljstvo tek počinje, a da će njen ishod imati značajan uticaj na sve uključene strane.

REPUBLIKA.RS