“Kapak joj je ceo KRVAV” Evo kako izgleda Teodora nakon što joj je Miljana UNAKAZILA LICE – produkcija hitno ukazuje LEKARSKU POMOĆ

614

Miljana Kulić poznata je po tome što u rijalitiju ulazi u žestoke i verbalne i fizičke sukobe. Zbog nekih obračuna je završila i na sudu sa rijaliti učesnicima.

Noćas je ušla u sukob sa Milicom Veličković, a potom je na društvenim mrežama isplivao snimak na kom se vidi da se Teodora Delić žali da je zadobila povrede, a spekuliše se u komentarima da ju je Miljana udarila. Još uvek se nije pojavio snimak na kom se vidi njihov obračun. Nenad Macanović Bebica se zabrinuo da Teodori ne ostanu ožiljci na licu.

– Da vidim? Hoćeš da ti donesem kremu, malo da namažeš? – pitao je Bebica.

– Neću ništa dok ne odem kod lekara – rekla je Teodora.

– J**aću im mamu, samo da izađem odavde – rekao je Bebica.

– Nemoj da me pipaš, boli me – rekla je Teodora.

– Oteklo joj je ovde – rekao je Bebica i pokazivao je na Teodorino oko.

– Normano da je oteklo, kad je nežna koža i tanka – rekao je Đedović.

– Samo da joj ne ostane ožiljak – zabrinuo se Bebica.

– To sa strane ne znam – odgovorio je Đedović.

– Kakva budaletina – iznervirao se Bebica.


Na još jednom snimku koji kruži na društvenim mrežama se vidi kako zadrugari komentarišu kakve povrede je Teodora zadobila.

– Ovo stvarno nije normalno. Đedoviću idi tamo, kapak joj je ceo krvav – rekao je zadrugar.

Komentari ispod videa se samo nižu, a svi osuđuju nasilno ponašanje:

– Pijana, celu noć pije alkohol i lekove; Dok Milja ne ubije nekog, neće se smiriti; Dokle više agresivna pijanica?; Osakatiće nekog – samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod snimka.

Poznato je da je nasilno ponašanje strogo zabranjeno u Beloj kući. Veliki šef oštro kažnjava svaki fizički kontakt, te nema sumnje da će tako biti i ovoga puta. Ukoliko Teodori bude neophodna medicinska pomoć, ona će biti izvedena sa imanja i biće joj ukazana nega.

srbija danas