Zorica Brunclik u suzama zbog zeta, pjevačica za sve krivi Kemiša

1300

Zet Zorice Brunclik promovisao pjesmu

Zet Zorice Brunclik sinoć je u jednom prestoničkom lokalu promovisao pjesmu “Put do pakla”.

Miloš Vujanović je tim povodom okupio brojne kolege, među kojima je bila i njegova tašta koja je otkrila kako se slažu njeni zet i kćerka.

Najvažnije je da se oni vole, da se oni slažu i to je urodilo plodom.

I ova pjesma, prošla je ushićenost jer oni nisu razmišljli da se bave bilo čime dok su zaljubljeni i onda se rodila Milica i sve je to leglo i onda sam rekla: “Zete, redom, ti, pa ja, da počnemo da se bavimo onim kako su nas upoznali”– rekla je diva narodne muzike.

Nakon duže muzičke pauze, Vujanović je napokon objavio dugoočekivani singl na koji je ponosna cijela porodica.

– Miloš je zaslužio ovo, možda i mnogo ranije, ali svi znamo.

Bila je tu i korona i tragedija, mi smo se povukli svi i zato u ovoj godini kada on pravi promociju i izlazi sa ovom pjesmom koja je tu da podsjeti na sebe i ja pravim ove godine pedeset godina diskografije tako da moraćemo da se družimo češće – kaže Brunclikova.


S obzirom na to da je Kemiš producirao pomenutu numeru, zanimalo nas je kako je izgledala ta porodična saradnja i da li je zet Zorice Brunclik prošao isto kao i ona tokom saradnje sa Kemišom.

Miloš nije plakao, ali ja sam svaki svoj cd otplakala u nekoj pjesmi jer Miroljub tačno zna koliko neko može .

Rekla sam Milošu da nauči ili da svari i prihvati kada mu kaže da može nešto što misli da ne može ili da izađe da plače i vrati se kao da ništa nije bilo.

Kada je rekao da neće da plače, ja sam rekla da ću plakati umjesto njega – iskren je Zorica koja priznaje da su oni odvojili posao od privatnog života.

Mi u kuću ne donosimo profesiju.

I on i ja samo preko kapije Zorica i Kemiš, a u kući mama, tata, baba, deda – iskrena je pjevačica koja je podijelila zanimljivu anegdotu iz njihovog doma:

Zlata je pitala Milicu šta je dobila baba onda kada sam odlikovana, a ona je rekla: “Medalju Vučić”, a kada su je pitali zbog čega ona je odgovorila: “Zato što je najbolja baba”– ispričala je Zorica.

svet.rs