AU, KAKVA IZDAJA U ELITI! Đedović sve raskrinkao, ovo je NAJVEĆA PREVARA sedme sezone!

137

Šok otkriće, ovo niko osim njega nije primetio!

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo juče su stavile tačku na svoj ljubavni odnos, jer Bojana više nije mogla da se izbori sa količinom laži koje saznaje iz dana u dan, a od Anđele ne dobije nijedno opravdanje koje bi malo moglo da ublaži situaciju.

Iako je Šparavalo preklinjala Bojanu da je ne ostavlja i na suze pokušala da popravi situaciju, izgleda da se vrlo brzo pokazalo da je sve to lažno radila, jer je Marko Đedović svima obelodanio šta je video, a po svemusudeći kamere to nisu zabeležile.

Naime, Đedović je rekao svojim cimerima da je video kako su se Anđela i Sara Šljivar, poznatija kao Marbelja, poljubile u usta, vrlo brzo nakon raskida sa Bojanom.

Ova situacija izazvala je pometnju na društvenim mrežama, jer su Anđela i Bojana imale veliku podršku koja je branila njihovu ljubav, pogotovo od napada koje su dobijale od porodice Šparavalo. Anđela je govorila da Bojanu toliko voli da je spremna i najmilijih da se odrekne kako bi bila sa njom, a izgleda da je sve to bilo lažno i da njena ljubav prema Pavlovićevoj uopšte nije tolika kolikom ju je predstavila, pa su možda i nagađanja da je sve radila zarad rijalitija istinite.

Mnoge zanima kako li će reagovati Bojana kad sazna da se ovo desilo i da li će nakon toga zvanično okončati odnos sa Šparavalo i poverovati u spekulacije da je celu priču folirala zarad medijske pažnje.


republika.rs