OTKRIVENA ISTINA O ODNOSU STANIJE I JANJUŠA: Sad je pljuje zbog Aneli, a evo šta je Marko Marković pronašao u NJENOM TELEFONU!

111

Bivša zadrugarka raskrinkala aktuelnog učesnika “Elite”!

Takmičar “Elite” Marko Janjušević Janjuš u poslednje vreme sve češće udara na starletu Staniju Dobrojević. On je u vezi sa Aneli Ahmić, Stanijinom ljutom suparnicom, pa često umeju da je prokomentarišu na negativan način.

Ovo je zasmetalo bivšoj zadrugarki Jeleni Batos, koja je odlučila da raskrinka Janjuša. Naime, ona je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila snimak iz “Zadruge 5”, gde Stanija pred Janjušem otkriva Mikiju Đuričiću kakve joj je poruke bivši košarkaš slao dok je bila u vezi sa Markom Markovićem.

– I Janjuš dok je uveli bio u braku i imao malu bebu kod kuće je pokušavao da dođe do Stanije više puta. A sada priča onako za nju – prokomentarisala je Jelena, pa podelila razgovor Stanije, Janjuša i Mikija:

– Je l’ moguće da si Staniji pisao? – pitao je Đuričić.

– Znaš kako, ja to nisam ni videla, nego moj Marko ima pristup Instagramu. Napisao je “Što činiš, ćao legendo” – pričala je Stanija.


– Bedniče, kulirala te je – smejao se Miki.

– Znaš kad je Marko ušao da proveri? Kad sam ti pravila paketić za rođendan. Kome sam se ja tako lično iscimala? Svi fanovi su rekli da mu šaljem za rođendan nešto – nastavila je Dobrojevićeva.

– Gledao slike, dr**ao na Staniju. Što drugo da ide na tvoj profil? – rekao je Miki.

– Nikad ništa loše nisam napisao – pravdao se košarkaš.

republika.rs