‘IZUDARAO ME, BILA SAM SEDMI MESEC!’ Aneli u suzama nastavila da laže i pljuje Asmina! Otkrila koliko je problema čeka po izlasku iz rijalitija, pa poslala jasnu poruku Siti i mami!

127

U toku je emisija ‘Pitanja novinara’, voditelj Darko Tanasijević postavio je sledeće pitanje.

Kako bi reagovala kada bi saznala da se oglasio za Pink.rs Nikica, to je suprug tvoje sestre koji je rekao mnogo toga, između ostalog da je on lično svedočio kada te Amsin pretukao, da si bio sva raščerupana i krvavog nosa – rekao je Darko.

Jeste, u tom momentu je Nikica bio kod nas, živeo je kod nas, Nikica je živeo kod nas u porodičnoj kući. Tad je bila zima, Nikica je došao da radi gore, on je radio, Asminu je vodio te poslove i Nikica je u tom momentu, kada sam imala uvid u njegov lap top, kada je jedna osoba poslala poruke njemu nestajuće, on se dopisivao na telefonu, ja sam čitala poruke sa lap topa. Ja sam čitala te poruke, Asmin je to skontao, kako su dolazile te prrepiske, ne mogu ti opisati moj osećaj, poruke su bile ljubavne sa bivšom devojkom, ona je njemu rekla da će poslati meni. Skapirao je, i pozvao me, počela sam da mu govorim to, on je doleteo u roku od 10 minuta. Krenula je svađa, on je mene izudarao, bila sam 6-7 mesec, on je mene udarao. Otišla sam po Nikicu na gradilište, sela sam u auto takva, on je meni uzeo pasoš, ali ga je Asmin uzeo. Moj brat ga je pozvao, pola se stvari ni ne sećam kako je tačno bilo, bila sam se prepala da će se nešto desiti sa Norom, stomak me boleo, videla sam krv. Nikica me sprečavao da idem na put, molio me da se smirim, Asmin je bio primoran da mi vrati pasoš. Znao je da ću otići posle toga što se desilo, ja sam tražila pasoš, ali ga je on sakrio. Nikica je na sve načine pokušao da me spreči, ali ja sam sela u kola takva i otišla do Zagreba, ona je mene pokušavala smiriti , moja drugarica – rekla je Aneli.

Rekla si da si psihički umorna, da razmišljaš o porodici – rekao je Darko.

Motaju mi se razne priče, ne bih govorila o tome. Znam da moja porodica prolazi pakao, znam da mi majka najgore prolazi, jer znam kako reaguje, žena je bolesna, žena je šećeraš, ima problema. Mogu samo predpostaviti u kojem je majka stanju, a da ne govorim o Siti koju bitku vodi, imala je težak život, ona je žena vuk. I mom bratu mogu misliti koliko je teško – rekla je Aneli.

Šta te očekuje sa njim kada izađeš iz Elite – rekao je Darko.


Očekuju me veliki problemi, moram dva dana da se naspavam. Prvo što ću reći je majci i sestei da mi ništa ne govore. Hoću dva dana da se naspavam, pa onda sve da pogledam. Čekaju me veliki problemi, moram da vidim da li će se odreći deteta, da li moram da joj menjam papire – rekla je Aneli.

Šta misliš o Staniji i njemu – upitao je Darko.

Ako njih dvoje nisu zajedno, po meni nijedna normalna osoba ne bi mogla dpoustiti jednom čoveku, da takve stvari on i njegova porodica iznose o meni i o mojoj ćerkici. Onda da dopusti svom budućem suprugu da objavi svoj po*no snimak. Možda su oni u nekom dogovoru da se drže zajedno, ne bi li oprali nju – rekla je Aneli.

Darko svi su znali da ja gore živim i da sam njegova žena kao i da ima dete sa mnom. Mi smo non stop snimali Tik Tokove zezali smo se, tako da su sve žene sa kojima se on dopisivao verovatno mene i pratile, čak sam posumnjala da su i te njegove ljubavnice, moguće da su i one objavile taj snimak. Kakav je on monstrum kada koristi te žene i snima

Detaljnije pogledajte u nastavku.

pink