Sanju Kužet više nećemo gledati u Zvezdama Granda, oprostila se od scene emotivnom porukom: „Toliko od mene dragi ljudi“ (FOTO)

294

Nakon što je nedavno saopštila da se povlači sa javne scene usled najlepših vesti o trudnoći, Sanju Kužet smo do sinoć gledali u „Zvezdama Granda“ od kojih se voditeljka oprostila emotivnom porukom.

Naime, Sanja je uz fotografije sa poslednjeg snimanja otkrila da je neko vreme nećemo gledati na malim ekranima.

Sanja Kužet napustila Zvezde Granda zbog trudnoće

– Toliko od mene,za ovu sezonu,dragi ljudi…Slike su nastale poslednjeg snimajućeg dana…kada ništa nije ni slutilo,da je neću završiti. Idemo u nove privatne pobede!– napisala je voditeljka dok su se u komentarima nizale najlepše želje povodom njene trudnoće.

Nakon saznanja da je u drgom stanju, Sanja je odlučila da ode na trudničko bolovanje, a tim povodom se oglasila i Grand produkcija.

-Sa ponosom ističemo da je naša voditeljka Sanja Kužet u drugom stanju i da sa svojim suprugom Nemanjom Živojinovićem očekuje sina! Kako se nalazi u četvrtom mesecu trudnoće, Sanja neće završiti ovu sezonu kao voditeljka emisije „Zvezda Granda“, već će otići na trudničko bolovanje na kome će se posvetiti iščekivanju najlepšeg događaja! Ovom prilikom čestitamo našoj lepoj voditeljki i njenom Nemanji i radujemo se dolasku podmlatka u našu produkciju– navodi se u saopštenju „Grand produkcije“.


grand.nova.rs