“Umesto da joj je KIja PODARILA UNUČE…” Majka Anđele Šparavalo besna kao ris, rešena da se razračuna s pobednicama “Zadruge”

229

Nakon oglašavanja Kijine mame Nadice Zeljković i njene izjave da je cela Srbija zgrožena zbog postupka majke Anđele Šparavalo, oglasila se i Aleksandra Šparavalo i žestoko odbrusila Kijinoj mami.

Aleksandra je bila izrevoltirana rečima majke pobednice prve sezone “Zadruge”.

– Ona nema druga posla nego pa priča o majci Šaravalo. Umesto da joj je Kija podarila unuče da ima o kome da brine ona priča o majci Šparavalo. Ta žena hoće da igra rijaliti i da bude u žiži javnosti. Što se mene tiče uopšte me ne zanima šta priča jedna Nadica, nek misli ona o svom detetu i da se ostvari kao baka, da dobije unuče, da ima čime da se bavi, a ne da misli o rijalitiju i da spominje mene. Ja u kući imam toliko problema da svi moji voljeni ostanemo zdravi, a ne da mislim o jednoj Nadici – kaže Aleksandra Šparavalo i dodaje:

– Samo ne znam odakle joj pravo da mene spominje, niti je učesnica, niti je bila u žiriju. Ona je našla da se bavi mojim detetom, bolje bi joj bilo da se bavi njenom Kijom. Ženo tvoje mišljenje me ne zanima, ostavi moje dete i mene na miru, ne uzimaj me više u usta. Ne daj Bože nikome da se nađe u ovoj situaciji. Plašim se za moje roditelje, mislim o svekrvi kojoj je ugrađen stent, samo da ostanu živi i zdravi, a ne da mislim o jednoj Nadici, ta žena ne zna šta mi proživljavamo napolju – bila je jasna Aleksandra.


Podsetimo, Anđela se tokom nastupa na Elitoviziji obratila svojoj porodici emotivnim govorom.

– Dragi i poštovani roditelji, i poštovani brate. Znam koliko boli sam vam nanela u proteklom periodu. Morate i mene da razumete. Nisam mogla ni da sanjam da ću se zaljubiti u isti pol, a ta ljubav sada je moja bol. Vi ste moja krv i zauvek u mom srcu. Od ljudi doživljavam veliki pritisak, ali ti si me, majko, naučila da budem na zemlji kada mi se ceo svet ruši. Ovo je jedan od mojih najtežih perioda, s kojim se jako teško borim, jer vi niste uz mene. Majko, uvek si pričala da želiš da me vidiš srećnu, a ja sam u ovom odnosu najsrećnija – pročitala je Anđela, što je posebno dirnulo dve pobednice rijalitija “Zadruga”.

Kija Kockar, članica stručnog žirija, prenela je poruku svoje majke, Nadice Zeljković, koja je istakla da svaka majka, kako kaže, ne mora da podrži izbor svog deteta, ali da mora da bude uz njega.

Vrlo brzo nakon toga se oglasila po prvi put Anđelina majka, koja je poručila da Nadicu treba da bude sramota zbog te izjave.

– Nikad u životu neću da prihvatim Bojanu. Pitala bih Kijinu majku da li bi prihvatila ona, sram je bilo! Anđela nije dobro, nije svesna, nju je Bojana uništila… Ne daj Bože ovo nikome, ovo su strašne stvari. Nek ona bude srećna, ovom porukom nas je još više unesrećila. Ja još jednom kažem, mene ne zanima da li je Bojana nasilnica ili nije, Bojanu u životu neću prihvatiti. A Bojana je najveće zlo koje je ikada ušlo u rijaliti program – poručila je Anđelina majka Aleksandra za “Pink.rs”.

srbija danas