JANJUŠ SE ZAKLEO U GROB POKOJNOG BRATA, PA SLAGAO: Jezive reči uživo u programu, odmah isplivao DOKAZ njegovih LAŽI!

91

Tokom emisije Marko Janjušević Janjuš izneo je monstruoznu laž i to ne bi bilo ništa čudno, budući da su takmičari rijalitija već navikli gledaoce da lažu i da budu uhvaćeni u toj zamci. Ovog puta je bilo sve gore, jer se Janjušević zakleo u grob pokojnog rođenog brata Mihaila Janjuševića, kom je nedavno išao na 40 dana.

Naime, Janjuš je ovom zakletvom hteo da dokaže da se nikada nije poljubio sa Jovanom Cvijanović, a ona ga je demantovala, govoreći da su se poljubili.

– Ne može da preboli što nisam sa njom, ja se sa njom nikad nisam poljubio, je l’ mi veruješ? Jesi li se poljubila sa mnom? Što lažeš? Kunem se u bratov grob da se nismo poljubli – slagao je Janjušević .

Na Instagramu je potom napravljen snimak, u kom Aneli Ahmić govori Maji Marinković da je saznala da su se Jovana i Janjuš poljubili. U sve su umešali Slađanu Lazić Poršelinu, kojoj se Jovana Cvijanović i poverila da se ljubila sa Janjuševićem.

– Je l’ ti Slađa rekla da su se ljubili pre dva, tri dana kada smo se posvađali zbog tebe, tada su se žvalili – rekla je Aneli Maji nedavno.

Snimak je postao viralan na društvenoj mreži Instagram, a korisnici su užasnuti rečima koje je Janjušević izgovorio. Mnogi su se razočarali zbog ove laži koju je izgovorio uživo u emisiji.

republika.rs