ŠTA SE DEŠAVA SA MIKIJEM? Najavio da će postati VODITELJ ELITE, a evo sa kim je UHVAĆEN! Ovo je mnoge iznenadilo! (FOTO)

147

Miki Đuričić još uvek nije ušao u “Elitu” kao voditelj, iako je ranije to najavljivao!

Bivši zadrugar Miki Đuričić je krajem prošle godine šokirao svoje fanove najavom da postaje voditelj “Elite”. Kako je tada objasnio, trebalo bi da bude zadužen za vođenje programa i razgovor sa takmičarima, dok će oni biti gosti u njegovom programu.

– Neću se više takmičiti, ali biću voditelj. Nekoliko puta nedeljno treba da ulazim unutra kod njih, pa ću sa njima voditi program, to jest ja program, a takmičari su mi kao gosti – objasnio je Miki za “Informer” tada.

Miki još uvek nije ušao u “Elitu”, a svi se pitaju da li se nešto dogodilo sa njegovim angažmanom. Iako nije ušao u “Elitu” kao voditelj, Miki se i dalje viđa sa nekim od bivših cimera, koji su mu u međuvremenu postali prijatelji.

Radomir Taki Marinković, otac učesnice “Elite” Maje Marinković, danas je objavio fotografiju iz Šida. Taki je posetio Kobasicijadu i iskoristio priliku da se uslika sa Mikijem, ali i Mikicom Bojanićem, koji je Đuričiću pravio društvo.

Mnoge je začudio ovaj spoj, kako su Mikica i Miki često kritikovali Maju, a više puta su imali žestoke svađe sa njom, iako je Marinkovićeva tokom “Zadruge 6” često navodila kako joj je Bojanić jedna od najbližih osoba u kući.


Fanovi rijalitija “Elita” i dalje čekaju da Miki uđe u Belu kuću kao voditelj, a pred Novu godinu pojavio se na “Elitoviziji” kao član stručnog žirija, zajedno sa Dejanom Dragojevićem, Davidom Dragojevićem i Dejanom Milićevićem.

republika.rs