POMAHNITALI ŠA DEMOLIRAO IMANJE U ŠIMANOVCIMA: Nahvatao Mionu sa drugim, pa divljao i lomio sve pred sobom!

116

Nenad Aleksić Ša je doživeo napad histerije, pa krenuo da lomi sve pred sobom.

Nenad Aleksić Ša, sinoć je ponovo bio u centru pažnje zbog svojih ljubavnih problema. Naime, tokom žurke u rijalitiju “Elita”, došlo je do žestoke svađe između Ša i njegove devojke Mione Jovanović. Kako je već poznato, Ša je sklon ljubomori, a sinoć je došlo do konflikta kada je Miona odlučila da mu kontrira u svemu.

Tokom svađe, Ša je izrazio svoje nezadovoljstvo na veoma agresivan način, što je rezultiralo žestokim sukobom rečima. Pljuštale su uvrede, a atmosfera je postala veoma napeta. U jednom trenutku, Ša je čak razbio neki predmet o pod, nakon čega je munjevito napustio prostoriju i otišao u garderober.

Treskao je sve pred sobom, a ukućani su prilazili, kako bi pokušali da ga smire i spuste loptu, dok je on divljao i pretio Mioni:

– Koga ćeš ti da gledaš, sa kim ćeš da se muvaš, ko ti je dao dozvolu za to?! Nećeš meni te ku*vinske fore – vikao je Ša.

– Ma, koga gledam? Čovek me je pitao nešto, pitao me je gde je Lejdi, ja sam mu samo odgovorila – pravdala se Miona.

– Hajde samo pogledaj nekoga, pa ćeš videti šta će se desiti. Videćeš… Je*eš me u mozak dva meseca, još sad hoćeš da se kupaš, boli te pi*ka za mene – nastavljao je reper.


– Ti si mi rekao da idem kod drugog, ako mi ne odgovaraš, deset puta si mi to rekao, naravno da ću da puknem i kažem ti to – objašnjavala je Jovanovićeva, ali uzalud.

Republika.rs