Veliki POVRATAK Ivana Marinkovića na “Pink”, PRODUKCIJA otkrila šok detalje – Biće još vanrednog ubacivanja

321

Atmosfera u kući je prepuna dinamike, a čelnici ružičaste televizije su rešili da učesnicima dodatno “zaprže čorbu”!

Nekadašnji zadrugari Ana Ćurčić i Ivan Marinković su se pre dva dana videli na sudu, gde su imali zakazano suočavanje. Ana je tužila Ivana zbog narušavanja njenog ugleda i časti, a ovu odluku je donela zbog svih uvreda koje je on izneo na njen račun. Ivan je došao na Pink, gde je u studiju Red televizije gostovao u emisiji “Pitam za druga”.

Marinković se naoštrio za pitanja publike o suđenju sa Anom, a svoje gostovanje najavio je i na društvenoj mreži Instagram, te tražio od svojih fanova da spreme pitanja.

Voditeljka Ana Radulović je takođe najavila emisiju “Pitanja novinara” za večeras. Iako je prošle nedelje otkrila da će decembar biti pun iznenađenja i ulazaka, Radulovićka nije najavila i “Vanredno ubacivanje” za večeras. Prošlog petka su u “Elitu” ušli Aleksa i Elica Erski, rvački meštoviti par iz Srbije i Bugarske. Tada je Ana otkrila da to neće biti jedini ulasci u “Elitu”.

Moram da otkrijem, u decembru će biti mnogo vanrednih ubacivanja. Kada budete videli šta će se dešavati – zaintrigirala je auditorijum Ana Radulović.

srbija danas