RAZVEZALA JEZIK! Aneli otkila da joj je TAJNI ZADATAK otvorio oči, pa se osvrnula na ljude koji su je razočarali tokom odsustva! (VIDEO)

412

Voditeljka Ivana Šopić je odmah nakon ulaska u Belu kuću obavila je razgovor sa Aneli Ahmić, koja je u sklopu zadatka napustila na 48h Belu kuću, kako bi boravila u apartmanu, prilikom čega je pomno pratila dešavanja u ”Eliti”.

Aneli, dobro veče. Dosta si zbunjena došla – rekla je voditeljka.

Mislila sam da ću biti duže. Lepo mi je bilo. Jela sam i pila – kazala je Aneli.

Tražila si do Drveta mudrosti pre mesec dana zadatak da se osamiš u apartmanu kako bi videla Janjuševo ponašanje – kazala je Ivana.

Da, to je bilo još onda kad smo bili u dobri odnosima. Njemu sam rekla da moram da napustim Belu kuću iz privatnih razloga. Niko tad nije očekivao da nećemo biti u dobrim odnosima, ali se desilo sve to. Moje emocije su porasle naglo. Videla sam da je obostrano, zato sam želela da testiram sve – kazala je Aneli.


Šta si ti shvatila dok si gledala Janjuša iz tople sofe? – upitala je Voditeljka.

Slađa je rekla da sam je nazvala ku*vetinom, ja sam rekla samo Sari to, ali sam se izvinila zbog toga – kazala je Aneli.

Mene si uvredila – dodala je Bojana.

Mnogi su komentarisali kako sam se bacala tokom žurke, a to je bio zadatak od Drveta da pojedince iritiramo. Od ovog momenta ću još više da nerviram ljude – kazala je Aneli.

pink.rs