Ana Ćurčić NA KAPIJI BELE KUĆE, fanovi šokirani njenom ODLUKOM: “Poštovanje, ja malo došla” (VIDEO)

625

Bivša zadrugarka se setila Zvezdana Slavnića i momenata koje nikada neće moći da zaboravi, niti da izbriše iz sećanja fanova.

Ana Ćurčić je bivša supruga Zvezdana Slavnića. Njih dvoje su bili u braku 13 godina, do Zvezdanove javne prevare.

Ana je zbog toga i ušla u rijaliti, a trenutno smatra da joj je to bila velika greška.

Međutim, Ćurčićeva će teško izbrisati iz sećanja svoj ulazak, koji još uvek fanovi prepričavaju i prave klipove. Sada je Ana objavila jedan od snimaka koji upravo na humorističan način podseća na Anin ulazak.

Poštovanje, vi pričali o meni, a ja malo došla. Ja sam Ana Ćurčić, majka sam dvoje dece, ekonomista. Pitam te, jesi li oprala zube? (potom se okrenula Zvezdanu) Vidim da ti se ovde svi plaše. Jako si ružan i propao si. Toliko od mene – rekla je ona, a onda je Zvezdan ustao u pokušao da se obrati cimerima u rijaliju.

Ako neko bude nešto rekao ružno o Ani imaće problem sa mnom – izgovorio je on.

– Kome ti pretiš. Nisi u četiri zida, to bude li neko ćeš da zaboraviš. Nemoj da bežiš, ti si šmeker. Sad ću ja da pokažem ko si ti, a ko sam ja. Ti možeš samo Necu i Aleksandru da maltretiraš i da im pretiš. Uplašio si se. Tebe nije sramota? – oštro mu je odbrusila Ana nakon čega je Zvezdan krenuo ka kapiji.


Upravo je ova situacija svima bila najupečatljivija, te je nastalo mnogo klipova na ovu temu. Ana je jedan od njih podelila, a fanovi su bili šokirani njenom odlukom da se priseti bolnih momenata.

srbija danas